Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Kluczowe będą wieści ze sztabu medycznego. Piłkarze muszą walczyć o każdy cm a my na trybunach musimy tak jechać z dopingiem że to piast obsra się razem z tym ich legijnym trenerkiem
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
W sobotę doping na pełnej k*****, nie ma to tamto.
Hej Lech!!
Liczba postów: 347
Liczba wątków: 15
Reputacja:
7
W czwartek się dowiemy czy anulują żółtą kartkę Walemarkowi.
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
Najbardziej się obawiam jakiegoś karnego z dupy dla piasta, przed oczami mam obecnie dwa mecze:
0-3 z legią u siebie po dwóch samobójach Salamona
"Droga po Puchar" Michniewicza - rewanżowy mecz i motywacje
Nasi umiejętności mają, spokojnie mogą pokulać piasta, ale GŁOWY!!! Tutaj najwięcej jest do zrobienia do soboty, ja sram z nerwów a co dopiero piłkarze,
sraków wygra z widzewem, tutaj nie ma co dywagować,
Liczba postów: 112
Reputacja:
1
To jest mecz który musimy wygrać i go wygramy. Gramy u siebie, mamy lepszych Zawodników i qrwa gramy o Majstra a to znaczy że gramy na 120%. Trochę martwi brak ławki ale to ostatni mecz i będzie trzeba to Murawski wejdzie. Bałem się meczu w Katowicach, tego nie.
Pomijam nawet kwestie tradycji - lider nie zmienił sie w ostatniej kolejce od 1982 roku a w 2019 się nie zmienił z Czerwińskim w składzie
Liczba postów: 102
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Jak udało nam się nieoficjalnie ustalić, plac św. Marka na Międzynarodowych Targach Poznańskich będzie miejscem fetowania mistrzostwa Polski przez Lecha Poznań.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 30
Reputacja:
1
Czas na czary Sousy, mało go było ostatnio, czuję jakąś jego magię tym razem. I Ishak także hat-trick, kończymy 4-0, tak to widzę. Ale stresik jest mega.