Liczba postów: 159
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
20-07-2025, 13:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-07-2025, 14:16 przez galis.)
Nadzieja w tym, że odzyskają choć trochę świeżości, tak ambitnie i sportowo się wqrwią po dwóch porażkach i że nie stracimy pierwsi bramki. Spełniając te trzy warunki powinno być dobrze
Edit. Golizadeh w kadrze meczowej a Palma już na Ławicy więc jest szansa że Go dopiszą
Liczba postów: 227
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
No tak, brzmi podwórkowo ale w tej chwili ja nie widzę dla nas ratunku w ofensywie poza tym, że jakiś magik weźmie piłkę, minie pięciu i jebnie po widłach.
Liczba postów: 400
Liczba wątków: 4
Reputacja:
20
Tej no to nam tylko pozostało, i oby tak się stało.
1:0 biorę w ciemno.
Liczba postów: 182
Reputacja:
0
Ej, ale czy część osób pisała, że jak przyjdzie kot to nie potrzebuje zgrania tylko wchodzi i odrazu gra? Wydaje mi się, że tak było gdzie pisałem, że za późno są zrobione transfery.
Co do meczu to piłkarze z Islandii bazują na szybkim odbiorze i kontrataku, tak jak Cracovia robiła w piątek...oby nasi wyszli bardziej skupieni i bardziej dokładni a będzie dobrze.
Ciekawe co robi w kadrze Ali skoro dopiero zaczął trenować...
Wierzę w 3-1
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
No i ja bym nie ryzykował z Alim we wtorek lepiej niech się rozgrywa na rewanż tak jak i nasze nowe nabytki. Ewentualnie tylko wpuściłbym Kenijczyka na defensywnego środkowego, żeby fizycznie poobijał kilku Islandczyków, żeby im się odechciało pressingu na nas.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 159
Reputacja:
3
@WaNiA to miałem na myśli że zgloszony już na listę A, kadry meczowej jeszcze nie ma
Liczba postów: 394
Reputacja:
18
Sousa i Ali widziani na treningu.