Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 20:30
Tryb drzewa
Nadzieja w tym, że odzyskają choć trochę świeżości, tak ambitnie i sportowo się wqrwią po dwóch porażkach i że nie stracimy pierwsi bramki. Spełniając te trzy warunki powinno być dobrze
Edit. Golizadeh w kadrze meczowej a Palma już na Ławicy więc jest szansa że Go dopiszą

Odpowiedz
(20-07-2025, 13:27)strzelisty jupiter napisał(a): Palma, Rodriguez i Ouma odbędą w ogóle choć jedną jednostkę treningową przed wtorkiem?

My potrzebujemy kogoś kto umie biegać, ma siłę i potrafi coś wyczarować sam. Zgranie nie jest wymagane, może kolegów nazywać numerami z koszulek.

Odpowiedz
Brzmi podwórkowo, bez urazy oczywiście. Trochę jak oferta pracy na wujowe stanowisko: "zgranie / doświadczenie nie jest wymagane, wszystkiego cię nauczymy (puszczając kasety wideo)". Smile Zgranie jest ważne, nowi zapewne nie wiedzą jeszcze jakie przyzwyczajenia mają poszczególni piłkarze Lecha, jak się poruszają chociażby, jakie mechanizmy funkcjonują w ofensywie, kto atakuje które pół czy tam ćwierćprzestrzenie. Smile

Odpowiedz
No tak, brzmi podwórkowo ale w tej chwili ja nie widzę dla nas ratunku w ofensywie poza tym, że jakiś magik weźmie piłkę, minie pięciu i jebnie po widłach.

Odpowiedz
Tej no to nam tylko pozostało, i oby tak się stało.
1:0 biorę w ciemno.

Odpowiedz
Ej, ale czy część osób pisała, że jak przyjdzie kot to nie potrzebuje zgrania tylko wchodzi i odrazu gra? Wydaje mi się, że tak było gdzie pisałem, że za późno są zrobione transfery.

Co do meczu to piłkarze z Islandii bazują na szybkim odbiorze i kontrataku, tak jak Cracovia robiła w piątek...oby nasi wyszli bardziej skupieni i bardziej dokładni a będzie dobrze.

Ciekawe co robi w kadrze Ali skoro dopiero zaczął trenować...
Wierzę w 3-1

Odpowiedz
(20-07-2025, 13:56)galis napisał(a): Edit. Golizadeh w kadrze meczowej

Ali jest zgłoszony do 2 rudny eliminacji, jeśli zagra...to w rewanżu.

Odpowiedz
No i ja bym nie ryzykował z Alim we wtorek lepiej niech się rozgrywa na rewanż tak jak i nasze nowe nabytki. Ewentualnie tylko wpuściłbym Kenijczyka na defensywnego środkowego, żeby fizycznie poobijał kilku Islandczyków, żeby im się odechciało pressingu na nas.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
@WaNiA to miałem na myśli że zgloszony już na listę A, kadry meczowej jeszcze nie ma

Odpowiedz
Sousa i Ali widziani na treningu.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości