Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM: Lech Poznań - Crvena Zvezda, 06.08.2025 20:30
Tryb drzewa
Pamiętasz? Dwóch dzień przed do 23:59? Wink

Odpowiedz
Oby w tych dwóch był nowy napastnik

Odpowiedz
Po cichu liczę na niespodziankę w naszym wykonaniu i magię Bułgarskiej. W pucharach naprawdę rzadko tu przegrywamy, i na ogół wygrywamy, nawet z silnymi zespołami. A w rewanżu niech się dzieje wola nieba.

Odpowiedz
(01-08-2025, 18:06)strzelisty jupiter napisał(a): Pablo Rodriguez jest zgłoszony na Serbów?

Tak i Barański też.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Awans Jest Nasz.

Odpowiedz
Mrozek
Pereira Skrzypczak Milić Moutinho
Palma Thórdarson Jagiełło Bengtsson
Rodriguez
Ishak

Tak powinniśmy wyjść.

Odpowiedz
Rodriguez chyba nie da rady kondycyjnie zapieprzać 45 minut. Wczoraj fizycznie odstawał od reszty. Ja bym postawił na Alego.

Odpowiedz
Pany, jeszcze Sousa jest. Mimo odejście, powinien zagrać i basta. Transfer transferem. Ta jego kontuzja to "negocjacje"

Odpowiedz
(03-08-2025, 12:20)Róża napisał(a): Rodriguez chyba nie da rady kondycyjnie zapieprzać 45 minut. Wczoraj fizycznie odstawał od reszty. Ja bym postawił na Alego.

Tez obstawiam, że Pablo zacznie na ławce. Może na rewanż? Wydaje mi się, że nie będzie trener raczej kombinował i jedyna zmiana w porównaniu do Górnika to Ali na prawej kosztem Filipa. A potem zarówno Szymczak, jak i Luis i Pablo wejdą z ławki żeby rozruszać mecz jak będzie potrzeba. 

Chociaż może kto wie, Jagiełło ostatnio wygląda bardzo dobrze, a na ósemce może wyglądać jeszcze lepiej.

Odpowiedz
(03-08-2025, 12:20)Róża napisał(a): Rodriguez chyba nie da rady kondycyjnie zapieprzać 45 minut. Wczoraj fizycznie odstawał od reszty. Ja bym postawił na Alego.

– Joao Moutinho i Mateusz Skrzypczak, Timothy Ouma, Luis Palma oraz Pablo Rodriguez nieźle sobie do tej pory radzą. Widać, że Pablo i Luis dysponują dużym potencjałem i cieszę się, że zmiany pomagają drużynie. Jakość na ławce również przesądza o wynikach meczów i tak było w rywalizacji przeciwko Górnikowi – odpowiedział Frederiksen na pytanie TVPSPORT.PL

– Nie spodziewałem się, że będę mógł skorzystać z tych piłkarzy w pełnym wymiarze czasowym. Ci zawodnicy cały czas uczą się naszej filozofii, tego jak gramy. Jeśli poznają strukturę pressingu, to wystarczy im jeden sygnał i doskonale wiedzą, że coś zmieniamy. W tej chwili nie zdążyli się jeszcze wszystkiego dowiedzieć. Aczkolwiek moment, w którym będą mogli wybiec w podstawowej jedenastce nadchodzi i nastąpi niedługo. Bliżej tego jest Luis Palma, Pablo Rodriguez będzie jeszcze potrzebował około tygodnia, lecz w tym momencie spokojnie może zagrać 45 minut – dodał.

Odpowiedz

Skocz do: