Liczba postów: 502
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Właśnie rozpoczął się mecz Crvenej Zvezdy z Bačką Topolą. W podstawowym składzie nie wyszedł ani jeden zawodnik, który wyszedł od pierwszej minuty na nas.
Liczba postów: 245
Liczba wątków: 0
Reputacja:
11
Nic to. Ja bym dał szansę Thórdarssonowi na 10, skrzydełka Palma z Bengtssonem i Ouma na 6 nie do przejścia.
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Rozkład jazdy znany.
NIe ma nic do stracenia.
Liczba postów: 545
Reputacja:
24
09-08-2025, 22:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-08-2025, 22:11 przez Icek.)
Legia też wymianiła praktycznie cały skład na Arkę. To może wypożyczmy od nich Chodynę, skoro sama wymiana wszystkich oznacza dwie równorzędne jedenastki.
Przecież teoretycznie my też możemy wymienić cała jedenastkę. Na Baćke powinno wystarczyć .
Pomijam to, że osobiście jestem przeciwny takim ruchom. Rotacja owszem, ale z głową..
Liczba postów: 279
Reputacja:
13
Bąkowski - Gurgul, Salamon, Douglas, Gumny - Lisman, Thordardson, Ouma, Szymczak, Rodriguez - Fiabema i Belgowie w szoku, że ekipa z Polski ma 2 jedenastki a podobno tak się nie da.
Liczba postów: 545
Reputacja:
24
11-08-2025, 09:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-08-2025, 09:43 przez Icek.)
Ale pisałeś to jeszcze przed meczem, a ja przed meczem odpowiadałem, więc argument o wygranym meczu za bardzo tutaj nie pasuje. Obecna kadra też jeszcze nie grała drugim składem w PP z 3-ligowcem ani żadnym innym. No i w tej całej zabawie z dwoma składami nie chodzi chyba o to, żeby wygrać jeden mecz ligowy, czy pucharowy-)
Liczba postów: 111
Reputacja:
11
"W samolocie do Belgradu zabrakło także Alexa Douglasa. Szwed narzeka na uraz nogi i nie znajdzie się w kadrze na spotkanie w Serbii. [...] Co ciekawe, nie zdecydowano się na to, aby w miejsce 23-latka zabrać Bartosza Salamona. Doświadczony stoper w obecnej kampanii wciąż nie dostał ani minuty i we wtorek z pewnością się to nie zmieni."
To się już robi niepoważne. Co oni robią na tych treningach? Mix BJJ i BASE jumping?
Liczba postów: 27
Reputacja:
1
Czyli można powiedzieć definitywnie, że Salamon jest do odstrzału. Szkoda.