Liczba postów: 1,145
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
Wolę aby dochodził kapitan albo ten nowy mógł się pokazać. Niż żeby ćwiczyć tam Fiabeme.
Liczba postów: 398
Liczba wątków: 0
Reputacja:
14
A ja wolę zawodnika w formie na boisku niż na ławce. Niestety ale wszystko jest układane pod Ishaka i nawet tracimy przez to punkty, byle kapitan odzyskał gaz. Ale rotację będą.
Liczba postów: 357
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
I tu Róża się z Tobą zgodzę! Również wolę zawodnika w formie, grającego niż zawodnika, który ma się odbudować. Wchodzić w rytm meczowy to może na ostatnie 20 minut.
Zresztą Ishak pokazał w poprzednim spotkaniu, że ciężko było jemu nawet biegać.
Liczba postów: 246
Reputacja:
3
19-09-2025, 16:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2025, 17:00 przez m94g.)
Kto by nie wyszedł to kolejna strata punktów tym bardziej z takim rywalem może przelać szale goryczy i wkruwienia na zespół.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Reputacja:
4
Trochę nie czaje sformułowania "tym bardziej z takim rywalem". To my jakieś galaktikos? Jakiś Goliat?
Proszę Cię...nie raz, nie dwa przegrywaliśmy z dużo słabszym zespołem. Przegrają to przegrają i co wtedy?
Czy Twój, mój, Róży, Icka czy Strzelistego wkurw cos da?
Reputacja:
4
To po co tu pisać. Skoro to nic nie da? Fiabema ma grać bo co bo dwa spotkania temu coś pokazał. Litości.
Reputacja:
4
A rozróżniasz pisanie, dyskusję od wkurwienia?
Reputacja:
4
Tak. Ale czasami człowiek jak widzi co się odwala to wiadomo co się z nim dzieje. Podyskutować zawsze można.
Reputacja:
4
19-09-2025, 20:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2025, 20:44 przez MichalM.)
To właśnie możemy dyskutować. Wkurwienie na forum nic nie da i nigdy nic nie dało. To, że osoba A zechce bojkotu na forum bo ręczniki były różowe, a nie białe i zacznie się wkurwiać to tylko ze szkodą dla samego siebie.
Wracając do meczu jak i każdego kolejnego. Nienawidzę kolesiostwa i dla mnie trener ma wystawiać zawsze najlepszy możliwy w danym momencie skład, po prostu zawodników w formie.
Tak jak napisałem, jeśli ktoś chce odzyskiwać formę po kontuzji to zapraszam ale od 70 minuty.