Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Raków Częstochowa - Lech Poznań, 24.09.2025 18:45
Tryb drzewa
to jest organizm, a nie robot więc nie można przewidzieć co do dnia. ponoć Muraś "coś" poczuł podczas powrotu do lekkich treningów więc nie chcieli ryzykować, szczególnie ze wcześniej Murawski nie miał takiej kontuzji
za to chyba Gumny wraca wczesniej?

Odpowiedz
No mieli być dostępni po przerwie na kadrę, więc okno zamyka się przed drugą przerwę na repeentację. A tak w ogóle to Muraś pierwotnie był przewidziany na październik.

Odpowiedz
(24-09-2025, 14:02)Mosina napisał(a): to jest organizm, a nie robot więc nie można przewidzieć co do dnia. ponoć Muraś "coś" poczuł podczas powrotu do lekkich treningów więc nie chcieli ryzykować, szczególnie ze wcześniej Murawski nie miał takiej kontuzji
za to chyba Gumny wraca wczesniej?

Właśnie o tym wspominałem wraz z innym kolegą, że po powrocie na treningu coś poczuł. Aczkolwiek ta informacja pojawiła się tylko raz i była dość nieskładnie napisana stąd nie siałem fermentu.

Odpowiedz
Nie wińcie kolegów na forum, a prowadzących SM Lecha, sami ten balonik powrotu na pompowali, a się okaże, że do gry nie będzie po przerwie na kadrze ?

Odpowiedz
Mrozek - Pereira, Douglas, Milic, Moutinho - Ouma, Kozubal, Palma, Ismael, Lisman - Ishak

Zastanawia brak Jagiełły, który ciągnął grę, spadek formy?
Kurde, 10 to nie pozycja dla Palmy...

Odpowiedz
Rotacja. Trener zapowiadał i padło na Jagiełłę i Gurgula. Dla Palmy każda pozycja jest dobra bo jest dobry. Ostatnio na 10 zaliczył dobry występ.

Odpowiedz
Lisman chyba się zaczął trenerowi podobać. Fajnie, że wreszcie ma kto wejść z ławki.

Odpowiedz
Albo się zawiódł Bengtssonem. Jakby nie patrzeć to Lisiur ma gorsze liczby od Leo.

Odpowiedz
(24-09-2025, 17:32)Róża napisał(a): Rotacja. Trener zapowiadał i padło na Jagiełłę i Gurgula. Dla Palmy każda pozycja jest dobra bo jest dobry. Ostatnio na 10 zaliczył dobry występ.

A nie uważasz, że na skrzydle jest bardzo dobry?

Leo niestety nic nie grał w ostatnich spotkaniach...

Tak, na szybko napisałem i nie przemyślałem, że teraz mają maraton. I z drugiej strony, Strzelisty masz rację, że ma kto wejść z ławki.
Heh już się jaram jakbyśmy mieli pełny skład. Wtedy to byłaby maszyna...

Odpowiedz
Uważam, że bardzo dobry. Ale jest jak jest i dopóki Pablo nie odpali, to przy takiej obsadzie skrzydeł, będziemy grali Palmą na 10.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości