Liczba postów: 145
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Wybacz, ale nadal widząc mecz w "środku" tygodnia to myślę o PP
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Pewnie Ismaheel albo Bengtsson na prawe skrzydło, bo Aliego bedzie trener oszczędzał, a Walemark wciąż nie jest gotów by wyjść w podstawie i zagrać kilkadziesiąt minut (a może jednak?)
Zasakuje mnie, że jak na razie głosy tutaj są za podmianką Milicia, a nie Skrzypczaka. Ale też zastnawiam się, czy nie wstawić Gumnego od początku.
Liczba postów: 582
Liczba wątków: 22
Reputacja:
18
Paradoks ze Skrzypą jest taki, że w końcówce rundy jesiennej jak grał z Mońką to dobrze się prezentował. Ja to bym chyba spróbował znowu z duetem Skrzypczak - Mońka.
Liczba postów: 297
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
Skrzypczak i "dobrze" to jakiś oksymoron i teza, której nie da się w jakikolwiek sposób obronić, no ale jak się nikogo nie sprowadza w przerwie zimowej to potem takimi patałachami musimy grać.
Piast - Lech jezuuu jaki to będzie piękny mecz... Dobrze, że pół godziny później gra jeszcze Arsenal - Chelsea, może oczy nie wykrwawią do końca
Liczba postów: 138
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Nie ma świętych krów. Gumy za Pereirę, Mońka za ...... no nie wiem, za Milica jednak, sprawdźmy jeszcze raz, czy Skrzypczak z Mońką w parze gra lepiej niż z Antonio. I z przodu dziękujemy kapitanowi, niech zacznie od ławki, nie ma że się należy bo kiedyś nastrzelał mnóstwo bramek. Szacunek za wkład w Lecha owszem, ale za tą padlinę w sobotę dziś premia w postaci wejścia od 60 minuty. Środek to wiadomo, obiecali że zimą transferów nie będzie i słowa dotrzymali. szacun. A jak jeszcze w pierwszych 30 minutach Jagiełło zagra to co z Lechią to wędka i zmiana jeszcze w pierwszej połowie. Nie ma miejsca na chałturę.
No, to sobie pomarzyłem o twarde ręce, a wieczorem pewnie oklep zbierzemy i zaczniemy nowy wątek o Qvo Vadis nowy sezon.
Liczba postów: 1,518
Liczba wątków: 14
Reputacja:
57
i kto za Jagiełłę wtedy? Ishak wejdzie w podstawie, to Kapitan i miewał już słabsze mecze ale rzadko seryjnie. ALi wyglądał najlepiej i piłkarsko i fizycznie, jeśli nie ma problemu zdrowotnego to też 60 min. Później Tofik - w ogóle to nie wiem czemu on się nawet nie podniósł z ławy - w sesnie z szatni.
adaptacja do zimowych warunków za nami więc liczę że będzie lepiej. U nich mowa murwa (ponoć) więc też nie powinno być dramatu
Liczba postów: 131
Reputacja:
3
Ja tez jestem bardziej skłonny do pary Skrzypczak-Mońka, pokazali już że potrafią. Milić jakoś mnie nie przekonuje ostatnio i znowu mam wrażenie jest jakiś wolny.
Reszty bym nie zmieniał chyba, że Ali za Pablo na kierownice a Palma na skrzydlo
W razie niepowodzenia zmiany w pierwszym kwadransie drugiej połowy żeby rezerwowi zdążyli cokolwiek zrobić/pokazać.
Liczba postów: 556
Reputacja:
20
Nie no, Pablo to też jest dramat. Chyba, że go spróbować niżej za Jagiełłę i modlić się do matki boskiej, że mu prądu nie odetnie. Ismaheel powinien zagrać, bo na tyle na ile oglądąłem sparingi to wyglądał solidnie.
Liczba postów: 138
Reputacja:
3
03-02-2026, 13:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2026, 13:37 przez Lucyferek.)
@Mosina, no jak to kto za Jagiełłę? Mamy przecież głębię składu, starannie wyselekcjonowany i zrównoważony skład, to zmiennicy tylko przebierają nóżkami, żeby Filipa zastąpić. A i zaskoczenie dla przeciwnika będzie.
A nie, zaczekaj, wróć....
A Ishak..... no miewał słabe mecze. Ale miewał też takie, gdzie był skuteczny, pokazywał się do gry, był skuteczny i harował w obronie. I był młodszy. Za ostatni mecz należy mu się nagana i napisałem o nim na ławce, bo jestem rozgoryczony. Prawie wszyscy zagrali słabo, ale Ishak był nie wiem, chyba najsłabszym ogniwem, zero zagrożenia i zero pracy w obronie. Chyba że ze złości czegoś nie zauważyłem.