Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Widzew Łódź - Lech Poznań, 07.03.2026 20:15
Tryb drzewa
Czyli mamy nową miotłę, Marciniaka, gnojowisko. Niezbyt optymistycznie...

Odpowiedz
Jak zagrają bez próby wejścia z piłką do bramki to będzie dobrze.

Odpowiedz
Myślę, że Widzew nie będzie uprawiać murarki jak Górnik. Oni tam już muszą poważnie punktować, remis u siebie raczej mało satysfakcjonujący. Obstawiam bardziej otwarty pojedynek co będzie dla nas lepsze. Oczywiście jeśli damy sobie wcisnąć babola na początku meczu to może być powtórka z ostatniego meczu. Grunt to zagrać bardzo mądrze, uważnie, bez ryzyka w defensywie.

Odpowiedz
To byłby piękny początek. Jakbyśmy im szybko wturlali bramkę ustawiło by to mecz.

Odpowiedz
Będą murować, staną okoniem. Dla nich remis z nami jak zwycięstwo. Mimo pysznych zapowiedzi, zdają sobie pewnie w środku sprawę, że o pełną pulę to mogą bić się z Termalicą czy Arka. Tam się będą ważyć ich losy utrzymania. Z nami, Jagą czy Rakowem remis dla nich jak zwycięstwo.

Nie spodziewam się otwartej gry, raczej murarka i nasze bicie w mur i pytanie co się z przodu wylosuje. Jak ukłujemy szybko to może pójdzie, jak zamurują to oczyma wyobraźni widzę już Skrzypczaka goniącego za kontrą, która kończy się stratą bramki.

Odpowiedz
Myślę podobnie jak @rojber - nie będą murować, ale sporo elementów organizacji gry skopiują od Górnika. Też będą mieli przewagę w środku pola, ale moim zdaniem będą dużo rzucać na bardzo szybkie skrzydła. Zagrać muszą Gumny i Gurgul, ale na DP zostaje tylko Ouma, co nie wróży zbyt dobrze. Obstawiam że szybko przy Leragerze i Kornvigu będzie z kartką.

Tak jak pisałem w innym wątku - oczekuję pragmatycznego Lecha. Zabawy w granie halowe, piętki, siateczki itp widzieliśmy przedwczoraj. Musi być agresywnie, bezpośrednio i z dużą liczbą strzałów, również z daleka.

W dwóch najbliższych ligowych kolejkach tylko proste granie może nam dać punkty. Z czterech będę bardzo zadowolony.

Odpowiedz
No to mamy nowego trenera Widzewa Big Grin ciekawe ilu jeszcze do końca sezonu będzie.

Odpowiedz
Oby nie zadział efekt nowej miotły

Odpowiedz
Biorąc pod uwagę skąd ten gość się wziął i jak rozlicznie pajacował u nas jak np. Legia strzelała gole to przyznam u nas chyba jakiś bojkot by się odbył. Mam nadzieję. Ciekawe jak w Łodzi.

Odpowiedz
Jagiełło nie jedzie do Łodzi.
A zatem mamy Oume, Rodrigueza i Gisliego na środek.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości