Liczba postów: 952
Liczba wątków: 3
Reputacja:
28
Nie no Panowie. Jutro podstawowy skład, priorytetem są puchary. A Aarhus grać w piłkę potrafi, z dupy będzie 0-2 do przerwy i będą pełne pory. 200% skupienia, wszyscy najlepsi w podstawie, nie dać się zamknąć i spróbować coś strzelić.
Liczba postów: 684
Liczba wątków: 0
Reputacja:
14
Wynik pierwszego meczu plus nasze doświadczenie jest po naszej stronie i to zdeterminuje przebieg meczu. Muszą zaatakować i to zrobią- wszyscy o tym wiedzą więc zero zaskoczenia. Trzeba się pod to ustawić. Najważniejsze to nie złapać głupiej czerwonej kartki i to by Piłkarze mieli świadomość że celem jest awans a nie wygrana czy styl gry. Mnie mogą boleć oczy i zęby w trakcie oglądania, moze byc nawet pressing wsteczny'- ważne by po końcowym gwizdku cieszyło się niebiesko-białe serce.
Liczba postów: 2,609
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Zagrać najmocniejszym składem. Musimy wygrać ten mecz. Wtedy mamy pewne puchary jesienią.
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
Ja proszę tylko o to żeby nie zafundowali sobie i nam klasycznej "sraczki" typu 0-2 po 15'. Pokażmy mental, dojrzałość i przysłowiowe jaja grając u siebie.
Liczba postów: 1,091
Liczba wątków: 28
Reputacja:
40
Wczoraj, 08:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 08:56 przez rojber.)
Ja liczę na naszą szybką konterkę okraszoną bramką. Wtedy wybijamy z głowy Aarhus jakiekolwiek nadzieje na awans. Później pełna kontrola i spokojna gra.