Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Bilety na mecze Lecha - kupno, sprzedaż
Tryb drzewa
Siema, jakby komuś w ostatniej chwili się okazało że nie może jechać na wyjazd to dajcie znać. Jeden bilet wystarczy plus whisky gratis?

Odpowiedz
Siema, jak komuś się zwolni bilet na mecz z Piastem chętnie odkupię oczywiście dobra flaszka w zestawie Wink

Odpowiedz
Siema, jak ktoś nie może na mecz iść, to chętnie odkupię 3 bilety, w bonusie flaszkę stawiam.

Odpowiedz
Jeśli ktoś ma ciocię lub wujka, którzy pomyłkowo wybrali bilety do Kotła, to chętnie się z nimi zamienię. Mam bilet na 4-ke. Podobno świetna widoczność i niepowtarzalny klimat. Na pewno będą zadowoleni. Oczywiście dopłacę różnicę ceny (25 pln) i dorzucę wujkowi na słonecznik, albo jakąś flaszkę.

Jeśli nikt nie ma wujka albo cioci, to oczywiście odkupię bilet do Kotła, dorzucając flachę, albo równowartość na jakiś fajny cel.

Odpowiedz
a nuż się uda... 2 bilety gdziekolwiek potrzebne!

Odpowiedz
(12-05-2025, 08:29)matisko61 napisał(a): Siema, jak komuś się zwolni bilet na mecz z Piastem chętnie odkupię oczywiście dobra flaszka w zestawie Wink

Odpowiedz
Jakby komuś tak jakby nagle coś wypadło to za dobrą cenę i dobrą flaszkę. Przyjmę 4 bilety do Kotła ??

Odpowiedz
Chetnie odkupie  bilet na sobotni mecz Wink

Odpowiedz
Mam jeden bilet na Anioły. Kto pierwszy ten lepszy

Odpowiedz
(24-05-2025, 13:16)marwin866 napisał(a): Mam jeden bilet na Anioły. Kto pierwszy ten lepszy

Priv

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości