Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogoń Szczecin - Lech Poznań 01.03.2025 17.30
Tryb drzewa
ale będą zmęczeni tą dogrywką.... NA NICH !

Odpowiedz
...i pijani zwycięstwem.

Odpowiedz
Dla Lecha im łatwiej, tym trudniej.

Poza tym inaczej się odpoczywa po zwycięskiej dogrywce, a inaczej, gdy w niej przegrywasz i dochodzi do zmęczenia mental.

Wyjdą w sobotę napięci jak plandeka na żuku. Nie spodziewam się spacerku. Nie z naszą formą i grą na wyjazdach. Ta dogrywka nic nam nie zmienia.

Odpowiedz
Panie i Panowie. Niestety lecz mam złe przeczucie jeśli chodzi o ten mecz. Mimo,iż paprykarze mają 120min w nogach to mental wskoczył na wyższy poziom po awansie do półfinału PP. Od kilku kolejek gramy totalny pioch. Przypominam że Pogoń ostatnie 4 mecze to same zwycięstwa. U siebie bardzo mocni na 11 meczy 28 punktów. Nasze statystki na wyjeździe są co najmniej niezadowalające. Tak więc jak ktoś napisał musi zadziałać logika ekstraklapy aby Kolejorz wygrał ten mecz .

Odpowiedz
No ale Pogoń wczoraj zagrała super? Nie. Wygrali po słabym meczu. Tak samo, jak my w niedzielę.

Ja powiem tak. Teraz są bliżej PP, mają też w w swoich nogach i głowach realną grę o tytuł. A u nich im bliżej, tym dalej. Do gabloty już wsadzili sobie wczorajszą bramę Koulurisa. Wystarczy:-)

Odpowiedz
Jak dla mnie oni zawsze się na nas spinają.

Odpowiedz
No więc o tym piszę. W tym momencie to może być nasza szansa.

Odpowiedz
(27-02-2025, 09:53)Jerleś napisał(a): Tak więc jak ktoś napisał musi zadziałać logika ekstraklapy aby Kolejorz wygrał ten mecz .

Magia "logiki ekstraklapy" przestała działać po Lechii, obawiam się, że teraz działa po prostu logika.

Odpowiedz
Walemark trenował indywidualnie, oby dał radę zagrać w Szczecinie...

Odpowiedz
Jak dla mnie to zasłona dymna i mam nadzieje, że w Szczecinie wybiegnie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości