Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
ale będą zmęczeni tą dogrywką.... NA NICH !
Liczba postów: 30
Reputacja:
0
Dla Lecha im łatwiej, tym trudniej.
Poza tym inaczej się odpoczywa po zwycięskiej dogrywce, a inaczej, gdy w niej przegrywasz i dochodzi do zmęczenia mental.
Wyjdą w sobotę napięci jak plandeka na żuku. Nie spodziewam się spacerku. Nie z naszą formą i grą na wyjazdach. Ta dogrywka nic nam nie zmienia.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
27-02-2025, 09:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2025, 09:55 przez Jerleś.)
Panie i Panowie. Niestety lecz mam złe przeczucie jeśli chodzi o ten mecz. Mimo,iż paprykarze mają 120min w nogach to mental wskoczył na wyższy poziom po awansie do półfinału PP. Od kilku kolejek gramy totalny pioch. Przypominam że Pogoń ostatnie 4 mecze to same zwycięstwa. U siebie bardzo mocni na 11 meczy 28 punktów. Nasze statystki na wyjeździe są co najmniej niezadowalające. Tak więc jak ktoś napisał musi zadziałać logika ekstraklapy aby Kolejorz wygrał ten mecz .
Liczba postów: 140
Reputacja:
3
No ale Pogoń wczoraj zagrała super? Nie. Wygrali po słabym meczu. Tak samo, jak my w niedzielę.
Ja powiem tak. Teraz są bliżej PP, mają też w w swoich nogach i głowach realną grę o tytuł. A u nich im bliżej, tym dalej. Do gabloty już wsadzili sobie wczorajszą bramę Koulurisa. Wystarczy:-)
Liczba postów: 458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Jak dla mnie oni zawsze się na nas spinają.
Liczba postów: 140
Reputacja:
3
No więc o tym piszę. W tym momencie to może być nasza szansa.
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Walemark trenował indywidualnie, oby dał radę zagrać w Szczecinie...
Liczba postów: 458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Jak dla mnie to zasłona dymna i mam nadzieje, że w Szczecinie wybiegnie.