Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
( 1 godzinę temu)strzelisty jupiter napisał(a): U Marchwińskiego i Szymczaka namieszały najbardziej słabe umiejętności piłkarskie. Jak ktoś się zna trochę na piłce, widział to od początku. Ja się nie znam, a i tak widziałem. To są piłkarze na max GKS Katowice. Ten pierwszoligowy oczywiście.

a o Lismanie co uważasz w takim razie?

Odpowiedz
Na początku miałem jakieś nadzieje wobec niego, teraz w sumie nie wiem. Za mało grał dla Lecha. Nie dostał tylu szans co wspomniana dwójka, która zdecydowanie za długo grała w Kolejorzu.
Lisman trafił na takie czasy w Lechu, że sam pewnie czuje, że trudno będzie się przebić. Skrzydła obsadzone. Tak jak pisałem wcześniej: oby Sayyadmanesh nie spędził długich tygodni w Reha, a będzie można powiedzieć, że mamy po obu stronach względny spokój.

Odpowiedz
Fabryka Futbolu to są jednak kozaki na tym rynku. Jak te 2 bańki się potwierdzą to czapki z głów przed ekipą Magdziarza.

U Marchwińskiego mi się wydaje, że tam bardziej głowa nie dojechała niż umiejętności piłkarskie. Często widziałem go jakoś "nieobecnego" na boisku, bez takiego błysku i zadziorności. Mam nadzieję, że nad tym popracował ostanimi czasy.

Odpowiedz
A ja tam w Kornela wierzyłem. Pokazał to coś podczas meczów. 2 mln za nie grającego zawodnika to super sprawa. Nic tylko pogratulować.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: SpokoLoko, 8 gości