Liczba postów: 1,568
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
1 godzinę temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 59 minut(y) temu przez strzelisty jupiter.)
Na początku miałem jakieś nadzieje wobec niego, teraz w sumie nie wiem. Za mało grał dla Lecha. Nie dostał tylu szans co wspomniana dwójka, która zdecydowanie za długo grała w Kolejorzu.
Lisman trafił na takie czasy w Lechu, że sam pewnie czuje, że trudno będzie się przebić. Skrzydła obsadzone. Tak jak pisałem wcześniej: oby Sayyadmanesh nie spędził długich tygodni w Reha, a będzie można powiedzieć, że mamy po obu stronach względny spokój.
Liczba postów: 139
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Fabryka Futbolu to są jednak kozaki na tym rynku. Jak te 2 bańki się potwierdzą to czapki z głów przed ekipą Magdziarza.
U Marchwińskiego mi się wydaje, że tam bardziej głowa nie dojechała niż umiejętności piłkarskie. Często widziałem go jakoś "nieobecnego" na boisku, bez takiego błysku i zadziorności. Mam nadzieję, że nad tym popracował ostanimi czasy.
Liczba postów: 2,415
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
A ja tam w Kornela wierzyłem. Pokazał to coś podczas meczów. 2 mln za nie grającego zawodnika to super sprawa. Nic tylko pogratulować.