Liczba postów: 61
Liczba wątków: 3
Reputacja:
2
Odnośnie transferów: Klub właśnie poinformował o sprzedaży Bąkowskiego do Chrobrego Głogów z gwarancją.. pierwszeństwa do odkupienia w ciągu 2 lat.
Czyżby Mrozek jednak został jako nr 2 na ławce?
Liczba postów: 1,359
Liczba wątków: 0
Reputacja:
32
Chcą postawić mocniej na Pruchniewskiego aczkolwiek to człowiek nie sprawdzony w boju.
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Ktoś widział jak ten Pruchniewski broni? Potrafi?
A co do Filipa to typowy przykład chłopaka gdzie siano nie gra. Jego historia to przepychanie przez kolejne szczeble akademii za hajs ojca. Do eklapy się udało potem było coraz gorzej, coraz słabiej takim sianem, żeby normalny trener a nie ktoś jak Rumak to tatuś nie dysponował wiec w pierwszym składzie skończył się granie. Irytował przechodzeniem obok meczu w końcu poszedł w siną dal i tyle. Za rok lub dwa jakieś Tychy go zgarną. Zanim zlecą się obrońcy Filipka, że jak to tak przecież on to i tamto. Innych na podobnym poziomie z Lecha szybciutko odpalono. Nie było 20 szans. Nie było a może jeszcze sezon pogra. A może inna pozycja. Było nara i tyle.
Liczba postów: 920
Liczba wątków: 1
Reputacja:
38
26-06-2026, 08:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2026, 08:53 przez Antonio.)
A Van Den Brom to normalny trener? Przypomnę, że u niego Marchwiński grał najlepiej.
Liczba postów: 296
Liczba wątków: 2
Reputacja:
19
Do Kadry też go powołali za hajs taty?
Za bardzo się tu po nim jedzie ale zgoda, że to nie poziom intensywności na obecnego Lecha.
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Do kadry dostał powołanie na zachętę tak jak i miliony innych graczy. Gdzie ich teraz masz? Gdzie masz tych orłów? No brak. W kadrze się nie utrzymał.
Zresztą widzę, że boli was to że ktoś napisał prawdę o nim. No cóż takie są fakty a, że grał? A kto miał grać. jak już w niego zainwestowano to chciano go wypchnąć. A przykład Lismana (znacznie lepszego według mnie) pokazuje, że zawsze znajdzie się jakiś amator.
A Filip co.. poszedł do Włoch parasol się skończył (tak wiem kontuzja) ale obecnie jest do odpalenia. Jakby ktoś z nim wiązał przyszłość to odpalali by go?
Fakt jest taki, że to nie był piłkarz na Lecha i nie będzie mam nadzieje. Życzę mu powodzenia w Cracovii czy gdzie on tam pójdzie.
Liczba postów: 1,359
Reputacja:
32
Wobec Marchewy były ogromne oczekiwania, od zawsze było trąbione, że to wielki talent i nie wiadomo za ile odejdzie. Może jakby nie było wokół niego tyle ,,hajpu" to teraz nie byłoby ,,hejtu" i ,,mowy nienawiści". Ja go lubiłem, cały czas czekając na eksplozję możliwości. Dobrze grał tylko od meczów z Bødo do końca sezonu. Chyba jeszcze strzelił w Kownie.
Liczba postów: 478
Reputacja:
17
@Skorpion a skąd masz takie info, że ojciec Bąkowskiego płacił komuś kasę za to by jego syn grał?