Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Puchar Polski
Tryb drzewa
(03-03-2026, 22:30)strzelisty jupiter napisał(a): Widzew gra późnego Bakero. Kompletna żenada w ofensywie, żadnego pomysłu, obrońcy kopią się po czołach wszerz boiska. Zero elementu zaskoczenia. I nie piszę tego w kontekście naszego meczu z nimi, bo pewnie się zepną, a my nie będziemy wiecznie wygrywać, więc różnie może być, ale jest to drużyna kwalifikująca się do spadku. Co budujące, możemy nawet się do tego przyczynić.
Aaa, Drągowski top. Na mundial go. Chociaż pewnie z nami będzie miał dzień konia.

Parafrazując klasyka, kibic żydzewa mógłby powiedzieć: "Nie mamy trenera kurwa, gramy kurwa bez trenera kurwa". 
Grają żenującą padakę, co jeszcze gorzej świadczy o tym, że Płock dostał tam wpierdol. 

Sytuacja wygląda tak, że Widzew jest w dupie, grają gówno, nie mają trenera i mają ręcznik na bramce. My za to gramy dobrze, poukładana gra, mamy trenera, serie zwycięstw, solidnego bramkarza. 

Takze zgodnie z logiką ekstraklasy można stawiać domy na Widzew. Big Grin

Odpowiedz
Przestańcie tak żartować nawet...
Drągowski mnie nigdy nie przekonywał - ale przyznam że na podstawie małej próbki. Ale Szkurina wyciągnął - mogło być 2:0 i jeszcze zabawniej
E: ten Klemenz gada po polsku jak Polak. Sprawdziłem i...nawet ma naszą narodowość, wiek 30 lat, grał w U21?
E2: a ten Lerager to mega prowokator jest i pajac, trzeba na niego uważać

Odpowiedz
To wnuk tego czarnego chłopca z Ołowianych Dzieci ?
Poważnie to zakończył karierę reprezentacyjną na U20

Odpowiedz
Gdzie wy się uchowaliscie Panowie. Ja pamiętam, że w tym okresie po Euro 2012, gdzie był taki hype na piłkę, to uchodził on za duży talent i pamiętam, że w jakichś tam jedenastkach przyszłości dawali go. To się zbiegło w okresie kiedy odchodził tam do jakiegoś klubu we Francji chyba.

Ale pamiętam też jego powrót do Ekstraklasy to walił babol za babolem w tamtym czasie. Także po tych wielu latach to wyrobił się.

Dobrze że dogrywka z naszej perspektywy.

Odpowiedz
miesięcznika "Fantastyka" rzeczywiście dawno nie czytałem Smile
widzę że on grał prawie wszędzie, a ten klub we Francji to jakiś no-name. Przynajmniej dla mnie. Zaraz mnie pewnie wyjaśnisz Smile
Dogrywka dobra ale lepiej dla nas żeby się skończyła ich, Widzewa, porażką. Bo zaraz się poczują mistrzami świata Wink

E: no i super, i piękne pudłko tego dzbana Fornalczyka na koniec

Odpowiedz
Pewnie mecz z nami poprowadzi już Asystent albo już  Kot Spaślak

Odpowiedz
(04-03-2026, 00:10)Mosina napisał(a): Dogrywka dobra ale lepiej dla nas żeby się skończyła ich, Widzewa, porażką.

Mówisz, masz. Została im już w tym sezonie tylko walka o utrzymanie.

Odpowiedz
Jovicević zapewne wsiądzie jutro na kuter do Rijeki. Ciekawe kto będzie ogarniał tę zbieraninę z ławki w meczu z nami.

Odpowiedz
Do kompletu brakuje, żeby Vukovica wzięli Smile

Odpowiedz
w przypadku mam nadzieję naszego awansu do 1/2, przeczuwam że w "losowaniu" trafimy na GKS właśnie

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości