Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Puchar Polski
Tryb drzewa
(06-03-2026, 00:06)Mosina napisał(a): Było było. I mega ulewa przed karnymi Smile

Dokładnie. Mecz skończył się remisem ale karne i tym samym SPP wygraliśmy mySmile

E:

@Kleju, wolisz 1MP i 2PP czy 2MP?

Odpowiedz
O to jest dobre. A wolisz 1 PP czy 3 miejsce i fetę w Grodzisku?

Odpowiedz
(06-03-2026, 10:01)Skorpion napisał(a): O to jest dobre. A wolisz 1 PP czy 3 miejsce i fetę w Grodzisku?

Weź wyjmij kija z dupy. Pytam o fakty. W podobnym okresie Raków zdobył 1MP oraz 2 PP a my 2 MP. Ja osobiście wolę 2 MP. Mam Ci przypomnieć jak beczałeś na forum w zeszłym roku wczesną wiosną? Weź na wstrzymanie, sezon ocenimy jak się zakończy.

Odpowiedz
(05-03-2026, 08:48)Kleju napisał(a): Pragnę zauważyć, że "mały niehonorowy klubik" z Częstochowy kolejny raz będzie mógł śmiać się z nas w maju. Oni będą zapewne robić sobie kolejny piknik na Narodowym z pucharem do gabloty, a my z zazdrością będziemy się przyglądać sprzed TV. Szkoda. Ale co sobie Rutek poświętował w szatni to jego. On do gabloty wkłada po prostu wspomnienia z pojedynczych chwil. To mu wystarcza.

Jprdl. Niezły odjazd. A co sobie Świerczewski włożył do gabloty w maju w tamtym roku? Wspomnienia z pięknych chwil z lat wcześniejszych? POTENCJALNY puchar Rakowa w tym roku vs. nasze aktualne mistrzostwo i dwa na ostatnie cztery? Czy Ty to pisałeś na trzeźwo?

Odpowiedz
Ojoj kolejny co wypomina. A mam Ci przypomnieć, że jako jedyny miałem jaja i przeprosiłem za pomyłkę? Tutaj jest sporo towarzyszy co to Alego już wyjebali z klubu, opowiadali, że nie będzie wzmocnień latem tylko nie mieli tylko odwagi cywilnej aby przeprosić za pierdolenie kocopołów.

A fakty są takie, że każde trofeum jest cenne i się liczy! Wszystko co można wsadzić do gabloty. Z czterech w tym sezonie nie zdobyliśmy dwóch.

Odpowiedz
(06-03-2026, 10:36)Skorpion napisał(a): Ojoj kolejny co wypomina. A mam Ci przypomnieć, że jako jedyny miałem jaja i przeprosiłem za pomyłkę? Tutaj jest sporo towarzyszy co to Alego już wyjebali z klubu, opowiadali, że nie będzie wzmocnień latem tylko nie mieli tylko odwagi cywilnej aby przeprosić za pierdolenie kocopołów.

A fakty są takie, że każde trofeum jest cenne i się liczy! Wszystko co można wsadzić do gabloty. Z czterech w tym sezonie nie zdobyliśmy dwóch.

Przyznanie do błędów się ceni. Co do Alego to nie brałem czynnego udziału w debacie na forum nad sensem jego przydatności także się nie wypowiadam.  Oczywiście, że każde trofeum się liczy. Ja jednak zadałem proste pytanie. Co lepsze 1MP i 2PP czy 2MP?

Odpowiedz
Ale nie można tak zakładać. Bo 2MP i 2 PP są jeszcze lepsze plus 2 SPP i 1 LKE i jeden finał ( nie bądźmy pazerni Wink ) to już bajka. Tylko, że to nie FM albo inna FIFA. Jakbyśmy mieli przewagi 20 pkt w lidze to być może PP by tak nie bolał bo już byśmy planowali fetę i świętowanie. Ale nie mamy o wszystko trzeba walczyć. Dla mnie liczy się każde trofeum. Każde nie jesteśmy Bayernem, Legią czy Celtikiem żeby wybrzydzać.

Odpowiedz
(06-03-2026, 10:16)Icek napisał(a):
(05-03-2026, 08:48)Kleju napisał(a): Pragnę zauważyć, że "mały niehonorowy klubik" z Częstochowy kolejny raz będzie mógł śmiać się z nas w maju. Oni będą zapewne robić sobie kolejny piknik na Narodowym z pucharem do gabloty, a my z zazdrością będziemy się przyglądać sprzed TV. Szkoda. Ale co sobie Rutek poświętował w szatni to jego. On do gabloty wkłada po prostu wspomnienia z pojedynczych chwil. To mu wystarcza.

Jprdl. Niezły odjazd. A co sobie Świerczewski włożył do gabloty w maju w tamtym roku? Wspomnienia z pięknych chwil z lat wcześniejszych? POTENCJALNY puchar Rakowa w tym roku vs. nasze aktualne mistrzostwo i dwa na ostatnie cztery? Czy Ty to pisałeś na trzeźwo?

Na trzeźwo. Ale źle interpretujecie mój wpis chyba. Jak zauważyć można przyjąłem ich potencjalne zwycięstwo vs nasze odpadnięcie rzeczywiste i dotyczy tylko tego roku, że my znowu zawalamy PP, a oni się będą cieszyć. Nie nawiązuje do osiągnięć poprzednich, bo wiadomo, że wolę 2MP. Jeżeli dołożymy w tym roku 3 mistrzostwo, ja będę się cieszyć, wy będziecie się cieszyć, a przegraną z Górnikiem zostawimy w niepamięci, spróbujemy za rok. Jak zostaniemy z niczym... a oni zdobędą PP, który my w tym roku oddaliśmy na własne życzenie, ponownie stwierdzam, że mogą się z nas śmiać pełnoprawnie, a my będziemy żałować kolejnych niewykorzystanych szans na kolejne tytuły.

Będzie 3MP w ciągu 6 lat? Pięknie, nie wybrałbym żadnego PP w zamian za to. Jak nie będzie, uznam ten rok za stracony i tylko ten rok... poprzednie były, już minęły, zgarnęliśmy 2 MP super.

Odpowiedz
Legią? Oni są w ostatnich 5-6 latach wyjątkowo wybredni. Nawet mistrzostwami gardzą. Pycha kroczy przed upadkiem.

Odpowiedz
Wiesz chciałbym mieć choć 5 lat z trofeum co roku. Przypomnij mi kiedy ostatnio mieliśmy taką serię. Bo już stary jestem i mogę nie pamiętać.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości