Liczba postów: 312
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Murawski mobbingował młodych, Gholizadeh miał iść na szczaw, Ishak niepotrzebnie przedłużał kontrakt....
Liczba postów: 297
Liczba wątków: 4
Reputacja:
9
15-05-2025, 11:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2025, 11:56 przez strzelisty jupiter.)
A prawda jest taka, że ważny jest kontekst. Gholizadeh się wyrobił, ale wtedy powinien przyjść ktoś jeszcze, bo ze względu na to że był niegotowy, zawaliliśmy ligę. Podobna sytuacja z Ishakiem - do teraz nie ma konkurencji. Gdyby się wysypał na choćby te dwa ostatnie mecze, jesteśmy w dupie i mogłoby to kosztować spodziewane mistrzostwo.
Rutkowski całą swoją działalność w Lechu balansuje na cienkiej linie, bazuje na fuksie i na niego liczy. Z różnym skutkiem, ale większość sezonów jest przez to zawalanych.
Liczba postów: 347
Liczba wątków: 15
Reputacja:
7
Raz mu się uda i zdobędzie trofeum, jak mu się nie uda to powie, że się nie podda i będą zmiany. I tak to się kręci.
Liczba postów: 312
Reputacja:
6
15-05-2025, 12:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2025, 12:41 przez Icek.)
Ale co ma Rutek do tego, jak na forum i nie tylko, oceniani, a przez niektórych wyzywani, są poszczególni zawodnicy? Dodam, że w rundzie, w której obecnie mamy całe....dwa punkty mniej od drużyny, która 3 lata temu kończyła sezon mistrzostwem? Celowo nie piszę o rundzie mistrzowskiej, żeby nie zapeszać...I podobne głosy były w rundzie mistrzowskiej 3 lata temu, szczególnie po porażce z Rakowem w PP.
Te wszystkie wymienione przeze mnie i przez innych przykłady są przecież z tej rundy. Nie podałem żadnego wpisu z zeszłego sezonu, co próbujesz sugerować. Ali miał iść na szczaw w tej rundzie. Kto wie, może gdyby zebrał ten szczaw z płyty boiska, to murawa byłaby równiejsza i mielibyśmy jeszcze większą przewagę w ataku pozycyjnym. Z rundy, w której tak na marginesie, nasz skład jakościowo to przepaść, w stosunku do sezonu poprzedniego - to oczywiście nie moje słowa, tylko odniesienie do wrzuty o Rutku i naszej sytuacji na przestrzeni lat, która tutaj została poczyniona.
Tyle ode mnie. Kończę, bo na dwie kolejki przed końcem sezonu, wręcz nie wypada myśleć o niczym innym, niż o trzech punktach w Katowicach.
Liczba postów: 112
Reputacja:
1
Dokładnie tak, na rozliczenia i podsumowania przyjdzie czas po Mistrzostwie. Jedno jest niezmienne- granie jednym napastnikiem to czynność wysokiego ryzyka która na szczęście Nas nie wywróciła
Liczba postów: 791
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Podobno Salamon, Muraś i Hakans nie będą dostępni. Wraca Jagiełło.
Liczba postów: 102
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Muraś trenuje z zespołem ale czy będzie gotowy na 90 minut raczej wątpię, może w drugiej wejdzie na utrzymanie wyniku. Z tym Hakansem to też jaja, 2 mecze zagra i 2 go nie ma, później wróci zagra świetny mecz i kolejne 2 już słabiutki i znowu kontuzja i tak w kółko.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
za weszło:
"Hakans – jako piłkarz bazujący na szybkości – mierzy się regularnie z problemami mięśniowymi. To jego trzeci drobny uraz w tej rundzie i piąty w całym sezonie. "
Liczba postów: 297
Liczba wątków: 4
Reputacja:
9
Menda z Torunia, VAR Przybył.