Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Koszulki 2025/2026
Tryb drzewa
Koszulki piękne szkoda tylko że nikt nie wpadł na jakieś limity zakupów.

Odpowiedz
Na vinted fruwają za 2000.

Odpowiedz
Szkoda że karnetowicze nie dostali jakiegoś czasu na zakup. Działa to w ten sposób tylko jak mają kupić następny karnet

Odpowiedz
Nie ma sentymentów, tylko kasa.

Odpowiedz
A ja nie uważam, że karnetowicze powinni mieć pierwszeństwo do zakupu koszulki. Biletów ok, zgoda aczkolwiek prędzej jestem za tym by połączyć jakoś koncepcję programu Lechici i karnetowiczów.
Ja zostawiam w kasie klubu znacznie więcej niż jakaś część karnetowiczów kupując wszystkie koszulki i sporo innych rzeczy, w tym bilety Smile

Odpowiedz
Cokolwiek co doceni tych właśnie co piszesz i odróżni od spekulantów

Odpowiedz
W tym przypadku najlepiej by było gdyby klub wyprodukował kolejną partię tych koszulek. Wtedy janusze biznesu zostali by ze swoimi „zapasami”.

Odpowiedz
Dokładnie tak teraz puścić je w normalną sprzedaż Klub też by na tym skorzystał bo jak widać zainteresowanie było przeogromne. Hit sprzedażowy jeszcze większy jak Enigma.

Odpowiedz
No tak ale jak powiedzieli, że to limitowana edycja, to chyba nie mogą dodrukować (a może nie wszystkie rzucili na raz?). Ktoś proponował natomiast, żeby puścić nie limitowaną bez proporczyka i certyfikatu. I to by był hit.

Odpowiedz
Odpuścić temat limitowanej edycji puścić do normalnej sprzedaży żeby biznesmeni z vinted zostali z towarem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości