Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Lech Poznań, 20.09.2025 17:30
Tryb drzewa
Tak naprawdę to liczy się efekt końcowy i z tego my Kibice będziemy rozliczać Zarząd i Trenera. Póki co wygląda to na sezon pomistrzowski imienia Piota Rutkowskiego. Milić w meczy z Zagłębiem już w 20 minucie wyglądał jak ja na wakacjach po trzech dobrych  drinach- mętny wzrok i spocony słońcem. Wciąż chcę wierzyć że to dobrze się skończy ale obstawiam to samo co pisałem na początku lipca- jesienią będziemy zwalniać Trenera rzucając ochłapy Kibicom

Odpowiedz
W jaki sposób rozliczać...? A zresztą temat do innego wątku. Zresztą już wielokrotnie poruszany i zamiast budować to dzielił. Są dwa obozy Wink

Odpowiedz
(19-09-2025, 21:51)MichalM napisał(a): W jaki sposób rozliczać...? A zresztą temat do innego wątku. Zresztą już wielokrotnie poruszany i zamiast budować to dzielił. Są dwa obozy Wink

W temacie to kondycja Milica, szanuję Gościa za wkład w dwa Mistrzostwa ale w meczu z Miedziowymi oddychał rękawami już na początku meczu. Pełna zgoda jak w przypadku Ishaka że musi wrócić do formy. A rozliczać? Za końcowy efekt, za czy Piłkarze wracający po kontuzjach coś dali w ostatecznym rozrachunku. W ostatnim meczu nic

Odpowiedz
Forma fizyczna Milicia to temat stary jak jego historia kontraktu w Lechu.

Odpowiedz
Mrozek - Pereira, Douglas, Milic, Gurgul - Ouma, Jagiełło, Palma, Ismael, Lisman - Ishak

Odpowiedz
W końcu Skrzypa i Antek na ławce.

Myślałem, że Murawski w końcu na ławce będzie, ale klasyk. Sami zaczęli nakręcać, że już wraca, że rehabilitacja przechodzi sprawniej niż planowano, a zapewne pauza się wydłuży.

Odpowiedz
W tym momencie nie można zestawić mocniejszego składu niż wyżej wymieniony. Nic tylko zgnieść słoniki.

Odpowiedz
Można, dając Bengtssona za Lismana.
Oby nie był to mecz życia Miłosza Mleczko.

Odpowiedz
Ale ten Agnero fajny taki mobilny bardzo, łatwo zostawia obrońców za sobą może być duży pożytek z niego.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Veni Vidi Vici - wystarczy.

Ps. no w sumie nadal nie rozumiem promowanie Fiabemy

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości