Liczba postów: 457
Liczba wątków: 0
Reputacja:
13
To właśnie miałem na myśli, nim wyjdziemy na murawę Górnik będzie po serii trzech meczów i zostanie mu już tylko jeden do rozegrania. Wygrywając jutro jesteśmy w mega komfortowej sytuacji.
Liczba postów: 1,354
Liczba wątków: 14
Reputacja:
55
Ostatecznie jednak obstawiam, że obrona tytułu zmaterializuje się po naszym zwycięstwie z Warchołami:
- Lech: porażka z Arką i wygrana z Radomiakiem (58 punktów),
- Górnik: wygrana w Lubinie, porażka w Gdyni i zwycięstwo w Płocku (55 punktów).
Zostanie ostatnia kolejka.
Jagiellonii i GieKSy nie rozpisuję, bo moim zdaniem nie ma ich już w grze o tron.
Liczba postów: 811
Reputacja:
21
A ja postawiłem na pewne zwycięstwo Kolejorza i przegraną Górnika z Zagłębiem. I tak ma być.
Liczba postów: 596
Liczba wątków: 1
Reputacja:
24
Wczoraj, 10:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 10:34 przez Antonio.)
No przecież nie przegramy z Arką bo niby dlaczego? Prędzej z Radomiakiem bo raz, że wyjazd a dwa to po prostu lepsza drużyna.
Liczba postów: 691
Liczba wątków: 25
Reputacja:
21
Przydałoby się odwiedzić naszych kopaczy na treningu i ich zmotywować dopingiem i małym piro. Niech wiedzą, że na Arkę mają wyjść na pełnej z pianą w ryju. W dupie mam to czy w Gdyni będzie pierwsza liga, mamy ich kulnąć do zera.
Liczba postów: 56
Reputacja:
2
Gdynia miała 31 kolejek na to by nie dać dupy. Parę meczów mogła spokojnie wygrać ale wolała zremisować w ostatnich minutach bądź przegrać. Tylko zwycięstwo!