Liczba postów: 155
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
W mojej ocenie zagramy w obronie odwrotnie, tzn. tym razem lewa strona będzie bardziej ofensywna. Obstawiam takie ustawienie:
Mrozek - Douglas/Skrzypczak Salamon Milić Moutinho - Kozubal Jagiełło - Leo Palma Szymczak - Ishak
Zasadniczo to nie ma zbyt dużego pola manewru. W takim zestawieniu to Moutinho jest wysko ustawionym obrońcom, a pozostała trójka zostaje do rozegrania, gdy zaczynamy atak pozycyjny. Dodatkowo, takie ustawienie pozwalało będzie, żeby Leo i Palma grali bardziej w środku pola, a Szymczak mimo wszystko trochę szerzej.
Liczba postów: 245
Reputacja:
11
Nie widzę Szymczaka w podstawie, mimo wszystko postawimy na Bengtssona i zabrakło 1 gracza, prawdopodobnie Thórdarsona do pary z Kozubalem.
Liczba postów: 62
Reputacja:
1
Kolejna kontuzja...Skoro potrafimy zatrudniać ekspertów od stałych fragmentów czy specjalną firmę do wyszukiwania trenera to może warto pomyśleć nad lekarzami albo zmianą kliniki.Gdzies jest popełniany błąd który nas zaraz poskłada. Może czas sięgnąć i w tym temacie po specjalistów
Liczba postów: 1,046
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Popieram coś jest bardzo nie tak z tymi kontuzjami.
Liczba postów: 224
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
19-08-2025, 18:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-2025, 18:18 przez m94g.)
Znowu wykrakałem, pisałem o Alim, że nam wypadnie zaraz i cyk 2 dni później kontuzja. Przed meczem z Koroną pisałem, że najbardziej się boje o Pereire i cyk kontuzja. No to teraz napiszę, że jeśli do chuja nie przyjdzie jutro jakiś nowy napastnik to i Ishak nam wypadnie. Co się dzieje w tym klubie to nie mam słów, jakieś fatum po sezonie mistrzowskim wisi nad zespołem bo już nie wiem jak to tłumaczyć?
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 1,046
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Mam nadzieje, że nasza młodzież dostanie szansę na prawej stronie obrony. Kiedy jak nie teraz!
Liczba postów: 545
Reputacja:
24
20-08-2025, 09:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-08-2025, 09:17 przez Icek.)
Ale kogo z tej młodzieży masz wśród zgłoszonych do tej rundy?