Liczba postów: 179
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Podejść do meczu jak do zwykłego sparingu i tyle. Jest okazja potrenować przed ważnym meczem. Bez większej spiny tak żeby wyeliminować do minimum ryzyko kontuzji. Obu drużynom to posłuży przed nadchodzącymi meczami
Liczba postów: 294
Liczba wątków: 2
Reputacja:
18
Druga sprawa, że oni mają się w spokoju przygotowywać i regenerować a nie dzień przed meczem siedzieć na teams na szkoleniu online.
Zupełnie się nie dziwię trenerowi.
Liczba postów: 77
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Nareszcie mecz na który czekałem z niecierpliwością bo nie bardzo wiem czego mam po tej drużynie w tym sezonie oczekiwać, a z przygotowań ciężko było cokolwiek wywnioskować, bo sparingi graliśmy z totalnymi ogórami. Skład do bólu przewidywalny, ale może to i dobrze. Najważniejsze pytanie, czy daliśmy radę znacząco podnieść poziom naszej gry w obronie, bo kopiąc się po czołach jak w zeszłym sezonie to o poważnych pucharach możemy zapomnieć, tylko ewentualna liga konferencji i to też ze słabszymi zespołami.
Liczba postów: 2,611
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
No i mamy to. Fajnie że wygrali ale niestety. To co się działo od 50 do trzeciej bramki to skandal. Rozpaczliwa obrona Częstochowy. No nie można tak grać. No ale mamy trofeum nieźle.
Liczba postów: 872
Liczba wątków: 1
Reputacja:
35
Serio widziałeś obronę Częstochowy? Grzybowa była na obiad czy co?