Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Górnik Zabrze - Lech Poznań 06.12.2024 20:30
Tryb drzewa
Jedyny plus tego meczu to występ Mońki. Warto jednak stawiać na młodych z akademii. Salamon to już się niestety może pakować...

Odpowiedz
Cytując słowa trenera z konferencji: " Zagraliśmy gówniany mecz..."

Odpowiedz
Takie gówno mecze właśnie trzeba umieć przepychać i ten remis wyciągnąć.My tego nie umiemy od dawna za to umie Legia i Raków.Rutkowski w wywiadzie mówi że spodziewali się mniej po Fiabiemie...Trzymajcie mnie.To czego oni od niego oczekiwali sprowadzając go tu że kopnie prosto piłkę raz na 90 minut?Mamy lidera może i reszta się ułoży pod nas w tej kolejce ale długo tak nie pociągniemy

Odpowiedz
,, Jedyny plus tego meczu to występ Mońki. Warto jednak stawiać na młodych z akademii. Salamon to już się niestety może pakować... "
Kolego Ty tak na serio? Ty widziałeś ten mecz? Ten młody nam bramkę w sposób nie powiem jaki zawalił. A Ty chcesz na nim opierać obronę.

Takimi meczami przegrywa się mistrzostwo.

Odpowiedz
Po dzisiejszej wpadce Rakowa jeszcze bardziej żal tego meczu...

Odpowiedz
Jestem ciekaw czy jak by przesunęli Fiabeme do rezerw czy dałby tam radę, bo na ten moment to gość nie dałby chyba rady na luźnej gierce na orliku. Wydać komuś za darmo, a nawet dopłacić jak będzie trzeba

Odpowiedz
Słaby mecz, a w drugiej połowie bardzo słaby. Pomimo tego powinniśmy ten mecz zremisować, a Ishak powinien mieć minimum jedną bramkę więcej na koncie.

No nic. Mamy tyle punktów, ile mieliśmy w tym samym czasie w ostatnim sezonie mistrzowskim. Jesteśmy liderem i jesteśmy na dobrej drodze do mistrzostwa. Takie mecze, jak wczoraj, będą się zdarzały.
Dziwne jest trochę, że do meczu z Legią wcale nie wychodziliśmy w roli faworyta, ponieważ wcześniejsze mecze wskazywały raczej na spadek formy. A w tym meczu i w następnym z GKS wyglądaliśmy naprawdę świetnie, żeby za tydzień zagrać w Gliwicach totalny piach...

Odpowiedz
Nasi ewidentnie mieli już problem z ustabilizowaniem formy. Musimy liczyć na to, że Frederiksen na to odpowiednio zareaguje.

Odpowiedz
Po cholerę są takie komentarze, że ktoś jest tak słaby i tak mało ambitny, że nie dałby rady w gierce z kolegami? Tu nie mam na myśli kogoś konkretnego bo wiele osób tak pisze ale żaden z nich chyba nie wyszedł na takim poziomie na boisko i nie wie co to znaczy.
A propos Fiabemy - na Lecha za wysokie progi ale to nie jest poziom klepania z kolegami. Chyba, że Ci koledzy to starzy wyjadacze z wyższych lig to może. Sam Fiabema a raczej decyzje trenera mnie dziwą bo Ba Lua już zdecydowanie więcej pokazywał a trener go odstrzelił. Pewnie musi dostać odpowiednią ilość szans..chyba muszą w nim widzieć więcej niż Trzeciak w Lewandowskim.

Odpowiedz
Powiem ci że cię podziwiam że we Fiabemie nie widzisz drewniaka z totalnie słabym mentalem. Dziwi mnie co widzial w nim "nie mylący się" nasz DS

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości