Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wszyscy mówili że obawiają się tego meczu, na co ja im wiecie co ja się obawiam Nie dość że tego meczu to za tydzień z Paprykarzami.... Skoro ich napastnik potrafi strzelić hatricka nasz ishak nie istniał dziś... To nie chce sobie nawet wyobrażać co za tydzień (oby nie) wydarzy się z nami w szczecinie. Również podpinam się powyżej do komentarzy o nasza grę od bramki to jest istny koszmar i dramat.... Każda drużyna z ekstraklasy wie co nam zrobić byśmy stracili pewność siebie oraz myślenie podczas gdy oni nas po prostu pressuja. Jeśli paprykarze zagrają tak jak betony to szykuje się ciężka przeprawa...
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Litości, Pogoń nie wygra piątego meczu z rzędu. To jest Ekstraklasa, tutaj takie rzeczy albo się nie dzieją, a jak już mają miejsce to od wielkiego dzwonu.
Kulniemy ich.
A za dzisiaj graty. Styl nie ma dla mnie znaczenia jak wygrywamy.
A, jeszcze jedno. Hotić powinien grać od początku, a Håkans wchodzić z ławki, jak już musi koniecznie grać.
Liczba postów: 30
Reputacja:
0
Przed meczem w sezonie mistrzowskim, w podobnym analogicznym okresie też był strach, a skończyło się pięknym 0:3. Oczywiście gra nie napawa optymizmem, ale upatruje szansy, że wyjdą na nas tak naładowani, że się przeładują i ich wypunktujemy. Tak chciałoby serce.
Rozum podpowiada, że nie ma widoków na poprawę, to praktycznie od ostatnich jesiennych meczów wygląda tak samo źle, z wybrykami na Widzew i wczoraj w znajdującym się w dołku Zagłębiem, który nas ciśnie. Paprykarze wyjdą za tydzień jak na finał LM, dla nich to jedyna szansa na wstawienie czegoś do gabloty, kolejna fota z wynikiem, więc obawiam się naszego strachu wyjazdowego. Boję się, że pojadą tam z nastawieniem- byleby nie przegrać.
Liczba postów: 166
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Weźcie pod uwagę, że pojutrze Paprykarze grają z Piastem o przedłużenie szansy na swój jedyny wkład do gabloty.
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Generalnie to co grają Douglas, Sousa w porównaniu do jesieni to jest jakiś dramat. Nie będę się odnosił do meczu z Widzewem bo Ci to nadają się do 1 ligi i z nimi to każdy wygląda na kozaka. Gurgul też raczej ławka. Fajnie zagrał syn Thordara, nie obyło się bez kilku błędów ale te popełnia każdy. Walemark to nawet nie ma co się rozpisywać, pokazuje swoją wartość. Co do tego jak zagrali Kozubal, Jagiełło czy Hotić to ciężko oceniać bo Zagłębie było widać, że już brakło sił ale fakt, że wyglądali dobrze.
Reasumując w Szczecinie na ławce to bym widział Douglasa, Gurgula, Hakansa i nie wiem czy nie Souse.
Liczba postów: 458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Nie patrzył bym na to, kto kiedy gra. My gramy raz w tygodniu i jest dramat. Widział ktoś może choć minimalny aspekt poprawy? Bo ja niestety nie.
Liczba postów: 30
Reputacja:
0
Sousa ewidentnie powinien odpocząć. Chyba mu zaszkodziła wizja transferu po Widzewie za co najmniej 16mln euro.
Tylko pytanie, kto za niego.
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Za Souse to powinien zagrać Jagiełło. Myślę, że na ten moment ciężko będzie dać mniej drużynie niż Portugalczyk w meczu z Rakowem czy Zagłębiem.
Co do naszej gry to odnoszę wrażenie, że taktyka Lecha została rozczytana. Wystarczy założyć pressing na obrońców podczas rozgrywania i jest dramat. Było to już widać pod koniec rundy jesiennej. A najdobitniej pokazała to Lechia. Laga od bramkarza kończy się błyskawiczną stratą piłki.
Co do Ishaka to chłop kompletnie nie dostawał piłek. Widać było, że ciężar gry z przodu wziął na siebie Walemark, który wielokrotnie kończył akcje ofensywne. W ogóle miałem wrażenie, że Ishak dał więcej w obronie niż z przodu, swoją drogą zagrał lepiej niż Douglas...
Liczba postów: 458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Ten sam Jagiełło który skompromitował się z Lechią ma teraz być piłkarzem wchodzącym za Sousę. No ja jakoś tego nie widzę.