Liczba postów: 599
Liczba wątków: 1
Reputacja:
25
No tak. Remis z Arką to rozmowy zawiesić. Jak Górnik przejebie to wznowić.
Liczba postów: 2,158
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Oglądałeś dzisiejszy mecz? No właśnie. Pozdrawiam
Liczba postów: 599
Reputacja:
25
2 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez Antonio.)
A Ty oglądasz czasami mecze poza dzisiejszym? Nie musi być Lech.
Ja widziałem dzisiaj prawie 800 podań przy celności ponad 80%, 80% posiadania piłki, 26 strzałów, 7 celnych. No trochę widziałem.
Liczba postów: 650
Reputacja:
22
2 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez Kefas9494.)
Ale co z tego meczu mordeczko Skorpi wynikało? Kompletna dominacja Lecha nad murarką rywala. Parę dogodnych okazji zmarnowanych, w tym całkowicie rozregulowany od dłuższego czasu Ishak. Powinna być wygrana. Niels za Ishaka setki nie wykorzysta. Tak sam jak za Rutkowskiego nie wyłoży kasy na dobrą alternatywę.
Liczba postów: 710
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
2 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 1 godzinę temu przez MichalM.)
Panowie Kefas i Antonio... Wy nie wiecie, że to wina NF, że nie widzi braku formy u Ishaka, Walemarka itd a wypuszcza ich w podstawie?
To, że nie potrafią piłkarze rozbić muru? Itd, itp
Strach się bać kiedy wyleciałby José Mourinho albo co gorsza Ferguson czy Wengera, przecież oni co roku nie zdobywali mistrzostwa...
Liczba postów: 461
Liczba wątków: 0
Reputacja:
13
Zawsze pada pytanie a alternatywę a jej brak w przypadku Ishaka to raczej wina Gabinetów nie Trenera. Generalnie to trzeba pójść spać i uspokoić emocje. Nic nie przegraliśmy a jutro wieczorem wszyscy jesteśmy Lubinianami
Liczba postów: 2,158
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
To że nie wygraliśmy z Arka to że cały mecz męczył nas Walemark to że oddaliśmy jeden strzał z daleka i stosowaliśmy tradycyjne milion dośrodkowań do nikogo. To że Ishak został do końca na boisku nie wiadomo po co bo grał tragicznie. Nie mów mi że za taktykę i zmiany wymyślają zawodnicy. Po prostu poczekał bym dwa tygodnie na rozstrzygnięcie.
Liczba postów: 1,684
Liczba wątków: 14
Reputacja:
66
widzę że tradycyjnie zwalniamy trenera po nie udanym (s)kruszeniu muru arkowego. mecz był brzydki ale to nie za sprawą Lecha, i to nie ten wątek. na szczęscie psy szczekają a karawana jedzie dalej. Niech jedzie
Liczba postów: 701
Liczba wątków: 25
Reputacja:
24
Skorpion zluzuj majty. Stało co się stało. Wina NF, że Grobelny miał dzień konia a Ishak nie potrafi z kilku metrów wpakować piłki do siatki? Boli mnie strasznie ten skurwiały remis ale to nie jest powód by zawiesić rozmowy z NF. Wierzę, że będzie ten tytuł ale już kiedyś pisałem jak byliśmy za Jagiellonią, że nawet jak majstra nie będzie to mimo wszystko bym zostawił Duńczyka.