Liczba postów: 136
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
Gurgul i jego wyprowadzanie piłki z własnej połowy. Ile on zapalników dał w tym sezonie to się w głowie nie mieści.
Liczba postów: 104
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Kurwa jadę do szpitala przez ten mecz...
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 792
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Uff udało się. Było blisko kompromitacji. Margines błędu wyczerpany.
Liczba postów: 136
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
Ale mecz walki, GieKSa gryzła trawę, chyba Raków coś zaproponował. Mega fajne wejście Lismana.
Gurgul będzie casusem Marchewy. Będzie grać nie ze względu na umiejętności, a na lewą nogę i wiek dopóki nie sprzedamy.
Pod nosem sobie mówiłem, Fiabema wejdzie i nam dupę uratuje i zacznie z czystą kartą, ale tu... Mario się pokazał.
Mam nadzieję, że pismo do komisji o anulowanie żółtka dla Walemarka już w drodze.
Liczba postów: 347
Liczba wątków: 15
Reputacja:
7
18-05-2025, 19:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2025, 19:31 przez rojber.)
Minimum zrobione. Styl dramatyczny. Gurgul powtórzę nadaje się do takiego właśnie GKSu.
Liczba postów: 244
Liczba wątków: 2
Reputacja:
12
18-05-2025, 19:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2025, 19:32 przez joseph.)
Nie kompromitacji, bo obiektywnie zagrali nieźle. Walka, ambicją, determinacja. I dobre zmiany tym razem Zimnego.
Carstensen i Douglas uspokoili obronę. Gonzales dal się nabić bo stal w dobrym miejscu i nieźle nawet pogrywal.
Liczba postów: 114
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Nie piłem od wakacji w styczniu, aż do dziś... Cygan ich zmotywował że na trzeźwo nie dało się oglądać. W tygodniu niech popracują z psychilogiem... proszę
Liczba postów: 30
Reputacja:
1
O kurwa, 5 lat życia mniej. Za tydzień kolejne 10. Mario gol na miarę umiejętności. Zacząłem palić, w wieku 50+. Hotic dobrze, nie wiem co napisać jeszcze.
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Gurgul to powinien z Katowic wracać z BUTA. Same sytuacje które dzisiaj sprowokował to powinno dać komuś do myślenia. To końcówka sezonu zapowiada się na wesoło…