Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Piast Gliwice 24.05.2025 17:30
Tryb drzewa
Wedlug Fryzjerki Mamy Bartka nie ma szans by choć usiadł na ławce

Odpowiedz
(23-05-2025, 10:40)mialczu napisał(a): Według Meczyków:
Mrozek
Joel, Douglas, Milic, Rasmus
Kozubal, Dudek, Sousa
Ali, Papa, Hotic

boszzz zmartwiałem Rasmus - zapomniałem że tak ma na imie Carstensen. Pomyślałem ze jakiś Jakub Rasmus z III ligi Wink

meczyki zgadują - a jak będzie zobaczymy jutro

i wtedy lepiej nie wyświetlać ławki

Odpowiedz
Nigdzie indziej tego nie widzę, jedynie meczyki podają, że  trwa walka nie tylko o występ Murawskiego ( na co się raczej nie zanosi), ale i Lismana. Czyli ten drugi tez kontuzja? Ależ to się posypało. Zaraz zostanie tylko Fiabema...

Odpowiedz
Osobiście mam nadzieję na to, że te kontuzje są oznaką czegoś dobrego, czyli pracy nad wzrostem naszej intensywności, o czym kilka razy wspominał Niels.

" To będzie ekstremalnie nudne. W sobotę pospacerujemy po lesie, będzie obiad, odprawa, potem będzie rozgrzewka, a po niej przyjdzie mecz. Strzelimy jednego gola, będzie przerwa, potem strzelimy drugiego i wygramy - powiedział z uśmiechem szkoleniowiec". Lubię go.  Smile

Odpowiedz
Ja też, byle tylko udało się zestawić jako taką jedenastkę. do gry..

Odpowiedz
Musimy jak najszybciej zamknąć mecz strzelając min 2 bramy bo im dalej w las tym większa sraczka będzie, a na ławce daleko szukac kogos kto mógłby pomóc

Odpowiedz
Ja bym wyszedł tak:
Mrozek - Joel, Mońka, Pingot, Gurgul - Kozubal, Dudek, Lisman, Ali, Sousa - Ishak.

Ale to by było spektakularne zwycięstwo dające mistrzostwo! Rutek i Rząsa by ocipieli z zachwytu jaka to mocna kadra i ilu na sprzedaż wychowanków po sezonie.
Śmiech na sali jak wygląda nasza kadra na koniec sezonu, pozostało się tylko modlić, żeby nie było spektakularnego blamażu w ostatniej kolejce sezonu.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Ktoś w innym temacie pisał, że nasze zimowe przygotowania były tak skonstruowane, że my mieliśmy być mocni w drugiej połowie rundy, a teraz to tak wygląda, że schodząc po schodach im mięśnie nie wytrzymują.

Odpowiedz
Ale to były zwykłe przypuszczenia i rozważania.

Odpowiedz
Czy oni mają połamane nogi? Albo są w szpitalu. Ostatni mecz. Mecz o mistrza. A tu jakieś oszczędzanie. Jak nie są w stanie biegać 90 minut ławka. Muraś, Hakans czy Jagiełło. A nie jakieś nie granie bo nie trenował.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości