Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Przygotowania do sezonu
Tryb drzewa
Również była rozmowa z Danielem Sikorskim, dyrektorem Arisu. Raczej zapłaciliśmy więcej niż 800 tysięcy euro. Wspomniał, że Leo od razu powinien dawać jakość, mega szybki, błyskotliwy, problemy z wykończeniem, a strzału z dystansu to w ogóle nie ma.

Odpowiedz
Popieram przedmówcę jeśli jest taki problem z skrzydłowymi to potrzebujemy dodatkowych dwóch a nie jednego i wtedy po sezonie podziękować najsłabszemu.

Odpowiedz
Pytanie, czy nie powinniśmy wstrzymać się z oddaniem Lismana

Odpowiedz
No to jest musik, że młody zostaje. Przecież nawet jak już wszyscy będą zdrowi to i tak gdzieś tam pogra. A że nie będą to szansę na grę ma wielkie!

Odpowiedz
(12-07-2025, 16:57)Skorpion napisał(a): No to jest musik, że młody zostaje. Przecież nawet jak już wszyscy będą zdrowi to i tak gdzieś tam pogra. A że nie będą to szansę na grę ma wielkie!

Okienko jeszcze jest długie, więc wg mnie lepiej, żeby jednak najbliższa czas tak się ułożył, że jednak pójdzie na wypożyczenie. Przykładowo. Leo już jest. W najbliższym czasie dojdzie dwóch skrzydłowych (jeden na wypo, jeden na stałe). Dodatkowo za trzy tygodnie wraca Ali, a Patrik jednak w ciągu tych dwóch-trzech tygodni się wykuruje. Wówczas mamy 5 skrzydłowych do grania, oczywiście co jakiś czas któryś będzie wypadał, ale tak czy tak będzie sporo graczy do rotacji. A w zanadrzu, w końcu, taki Hakans wróci. Więc na razie niech Lisman zostanie, ale jak faktycznie podejdą do sprawy poważnie i jeszcze dwóch graczy ściągną to lepiej żeby pograł na wypo. Chyba, że faktycznie ściągną jeszcze tylko jednego skrzydłowego, wtedy obowiązkowo musi zostać, ale to taki plan minimum.

Odpowiedz
A to ma przyjść jeszcze dwóch? Bo tego info nie słyszałem.

Odpowiedz
Myślę, że plan jest, że Lisman zostaje przynajmniej do końca okienka transferowego. Dostanie prawdopodobnie zgodę na wypożyczenie na koniec sierpnia, jak już będziemy mieli nowego lewoskrzydłowego. Do końca elimek pucharowych podejrzewam, że ma zostać i poszerzać możliwości/zapobiegać problemom przy ewentualnym szpitalu. Jeśli będziemy mieli przynajmniej 4/5 skrzydłowych zdrowych poza Lismanem na koniec sierpnia to stawiam, że dostanie zielone światło na to by grać więcej w jakiejś przysłowiowej Puszczy. Chociaż fajnie by było, gdyby mógł grać (ale grać) w Ekstraklasie.

Tak czy siak, jest za młody, by być 6 w kolejce do grania na skrzydle. Nie sądzę, by przychodził więcej jak jeden skrzydłowy. Zakładając, że nie będzie gorzej niż jest teraz.

Odpowiedz
(12-07-2025, 21:19)Skorpion napisał(a): A to ma przyjść jeszcze dwóch? Bo tego info nie słyszałem.

No ktoś tu chyba o tym wspominał, też się zdziwiłem.

(13-07-2025, 13:06)Pucenty napisał(a): Myślę, że plan jest, że Lisman zostaje przynajmniej do końca okienka transferowego. 

Mało tego, ja bym do sierpnia nie wypuszczał ani Szymczaka, ani Fiabemy, ani nawet Anderssona, serio. Absolutnie nie wypuszczać Mońki. No, ewentualnie Anderssona bym puścił, bo w szwedzkiej lidze okienko zamyka się 11.08, a ta liga daje największą szanse na zaabsorbowanie tego złomu, a w razie czego Milic zagra na lewej obronie.

Odpowiedz
Tak, tu się zdecydowanie zgadzam, że nawet ruchy out outsiderów też na ten moment powinny być wstrzymane. Nawet ten Elias ryzykowny i czekałbym do tego 11.08...

Odpowiedz
Tylko przypomnę że to nie jest wina trenera. Tym razem to zarząd dał dupy

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości