Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 20:30
Tryb drzewa
Jak nie Fiabema to Szymczak. Kurwa co za cyrk. Panowie musicie to wygrać wysoko pomimo gry w 9. Gurgul też mógłby odpocząć to jest idealny mecz, żeby zacząć z Moutinho w podstawie.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Oglądasz czasami mecze Lecha?

Odpowiedz
Akurat tutaj z Antonio się zgodzę. Oglądasz? Szymczak o wiele więcej robił niż Fiabema, Ba nawet ożywiał nasz atak!

Odpowiedz
(22-07-2025, 20:05)MichalM napisał(a): Akurat tutaj z Antonio się zgodzę. Oglądasz? Szymczak o wiele więcej robił niż Fiabema, Ba nawet ożywiał nasz atak!

To nie był komentarz do mnie tylko do kolegi wcześniej. Czytanie ze zrozumieniem.

Odpowiedz
Zacznij pisać ze zrozumieniem.

Odpowiedz
Do mnie bijesz? Gdzie masz jakieś wątpliwości w mojej wypowiedzi?

(22-07-2025, 20:05)MichalM napisał(a): Akurat tutaj z Antonio się zgodzę. Oglądasz? Szymczak o wiele więcej robił niż Fiabema, Ba nawet ożywiał nasz atak!

Wy w ogóle się interesujecie Lechem? Wiecie, że Szymczak jest podobno napastnikiem? I to, że jest do wyjebania jak tylko ktoś da 1mln €? Podobno mamy promować Lismana więc to on powinien tu grać na boku w meczu przeciwko amatorom. A koledzy się prują haha

Odpowiedz
Jak ktoś ma jakieś bliższe kontakty w klubie, niech podpyta o Lismana bo to niemożliwe, że w poprzednim sezonie tak pchany przez trenera do gry, a na teraz jest daleko za Brajankiem.

Odpowiedz
No i git. Tak to powinno wyglądać na tym etapie.

Odpowiedz
(22-07-2025, 20:32)m94g napisał(a): Do mnie bijesz? Gdzie masz jakieś wątpliwości w mojej wypowiedzi?

Wy w ogóle się interesujecie Lechem? Wiecie, że Szymczak jest podobno napastnikiem? I to, że jest do wyjebania jak tylko ktoś da 1mln €? Podobno mamy promować Lismana więc to on powinien tu grać na boku w meczu przeciwko amatorom. A koledzy się prują haha

Ej a nie porównałeś Szymczaka do Fiabemy? A wiesz, że ten pierwszy często grywał na skrzydle? Jeśli nie to porównaj chociażby zaangażowanie obu panów w dzisiejszym meczu.

Bardzo dobry mecz w wykonaniu Joela, Jagiełło również bardzo dobrze. 

Ouma debiut uważam, za udany, choć widać, że gra krótkie podania, nie wiem czy umie w przerzuty. 

Cieszy wejście Aliego, martwi Sousa

Odpowiedz
Jak dla mnie Ouma to taki Desailly, tylko piętro wyżej. Skała. Naliczyłem jednak trzy błędy - dwa niecelne podania i sytuacja pod koniec, kiedy bliscy byliśmy straty drugiej bramki.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości