Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LE (play off): KRC Genk - Lech Poznań, 28.08.25 20:00
Tryb drzewa
Nie ma powodów, żeby go krytykować w sposób, jaki Ty to robisz. W czambuł, przez pierwszy sezon i na początku sezonu. Przez to nie jesteś wiarygodny - jebać wszystko, tak Ciebie odbieram.

Odpowiedz
(29-08-2025, 11:00)Róża napisał(a): Zgadzam się. Gość wprowadza normalność do naszego klubu, wykręca Mistrzostwo a duża część społeczności nieustannie go hejtuje albo deprecjonuje osiągnięcia. Dla mnie jest kompletnie niezrozumiałe. Żebyśmy jeszcze ciągle odnosili sukcesy przed Nielsen, to ok. Ale jest zupełnie inaczej.

Problem jest taki, że Ty mylisz pojęcia. Jest różnica między osiągnięciami a tym co robi obecnie, nie wiem czy wiesz, ale na razie zdobył Mistrzostwo Polski (dla mnie najważniejsze) i... to by było na tyle Big Grin Odpadł z eliminacji do LK po wstydliwej grze, odpadł z PP po wstydliwej grze. Obecnie "awansował" do LK w ten sposób, że odpadł z el. LM, odpadł z el. LE i to nie po grze z "barcelonami" czy "realami". Jedyne osiągnięcie to pogonienie rybaków w jednym meczu bo już w rewanżu było ciężko.

Tak więc na razie "wykręcił" jedno "osiągnięcie", czas pokaże co dalej, natomiast nie widzę KOMPLETNIE powiązania z tym, że ktoś obecnie krytykuje jego pracę. Nie można? 

Co do meczu, jak na sparing to fajnie, że wygrali, zyskali punkty, zmiennicy trochę pograli, obrona jak zwykle DRAMAT, najważniejsze to bez kontuzji choć tam już prawie nie ma kto łapać kontuzji (beka by była jakby jeszcze Mrozek był kontuzjowany).

W niedzielę ważniejszy mecz i na tym trzeba teraz się skupić.

Odpowiedz
Skorpion nawrzucałeś Nielsowi bo grał Fiabema, a nie tak jak Ty byś chciał Szymczakiem. Oglądałeś wczoraj mecz prawda? To kto był lepszy Fiabema czy Szymczak?
Jest jak jest, klei z tego co ma.

Co do meczu jeszcze, to podobała mi się gra na chłodno, w przeciwieństwie do CZ i pierwszego z Genk, to Lech pokazał spokój. Wychodzi na to, że chłodna kalkulacja przynosi lepsze rezultaty niż ofensywna gra na hurra

Odpowiedz
(29-08-2025, 11:12)Skorpion napisał(a): Ja pierdole.. super że osiągnął sukces. Ale jak coś robi źle to chyba wolno skrytykować. Nie krytykuje go bo tak i chuj tylko za niektóre jego działania. Ale widzę że tutaj od ściany do ściany albo jebać albo kochać

Nie ma sie co denerwować. Jestesmy w LKE, o której parę wpisów tenu napisałeś że nikogo nie interesuje i nikt tego nie będzie oglądał więc skup się na meczach ligowych. Chyba że oszukiwałeś i jednak będziesz oglądał Smile

Odpowiedz
(29-08-2025, 11:36)marekst napisał(a):
(29-08-2025, 11:00)Róża napisał(a): Zgadzam się. Gość wprowadza normalność do naszego klubu, wykręca Mistrzostwo a duża część społeczności nieustannie go hejtuje albo deprecjonuje osiągnięcia. Dla mnie jest kompletnie niezrozumiałe. Żebyśmy jeszcze ciągle odnosili sukcesy przed Nielsen, to ok. Ale jest zupełnie inaczej.

Problem jest taki, że Ty mylisz pojęcia. Jest różnica między osiągnięciami a tym co robi obecnie, nie wiem czy wiesz, ale na razie zdobył Mistrzostwo Polski (dla mnie najważniejsze) i... to by było na tyle Big Grin Odpadł z eliminacji do LK po wstydliwej grze, odpadł z PP po wstydliwej grze. Obecnie "awansował" do LK w ten sposób, że odpadł z el. LM, odpadł z el. LE i to nie po grze z "barcelonami" czy "realami". Jedyne osiągnięcie to pogonienie rybaków w jednym meczu bo już w rewanżu było ciężko.

Tak więc na razie "wykręcił" jedno "osiągnięcie", czas pokaże co dalej, natomiast nie widzę KOMPLETNIE powiązania z tym, że ktoś obecnie krytykuje jego pracę. Nie można? 

Co do meczu, jak na sparing to fajnie, że wygrali, zyskali punkty, zmiennicy trochę pograli, obrona jak zwykle DRAMAT, najważniejsze to bez kontuzji choć tam już prawie nie ma kto łapać kontuzji (beka by była jakby jeszcze Mrozek był kontuzjowany).

W niedzielę ważniejszy mecz i na tym trzeba teraz się skupić.

Gdzie mylę pojęcia? Przecież Niels był krytykowany całą wiosnę a jak zdobył Mistrzostwo to się okazało, że to nie jego zasługą tylko boskiej interwencji albo inne bzdury. Gramy 2 miesiące dalej i ci sami ludzie.dalej go krytykują, spodziewając się nie wiadomo czego.

Odpowiedz
No w tym, że wmawiasz wszystkim, że jak zdobył Mistrzostwo w zeszłym sezonie to obecnie już nie można go krytykować za nic.

Odpowiedz
(29-08-2025, 11:36)marekst napisał(a): Odpadł z eliminacji do LK po wstydliwej grze, odpadł z PP po wstydliwej grze. Obecnie "awansował" do LK w ten sposób, że odpadł z el. LM, odpadł z el. LE i to nie po grze z "barcelonami" czy "realami". Jedyne osiągnięcie to pogonienie rybaków w jednym meczu bo już w rewanżu było ciężko.

Niels odpadł z eliminacji do LK? Coś mnie ominęło w zeszłym sezonie?

Odpowiedz
(29-08-2025, 12:13)marekst napisał(a): No w tym, że wmawiasz wszystkim, że jak zdobył Mistrzostwo w zeszłym sezonie to obecnie już nie można go krytykować za nic.

Jest krytykowany, że gra Fabiema. Jak zrobił asystę, to jest krytykowany, że nie gra Szymczak. Nie widzę lini porozumienia z nickami, prezentującymi taką postawę.

Odpowiedz
(29-08-2025, 12:35)pacal napisał(a):
(29-08-2025, 11:36)marekst napisał(a): Odpadł z eliminacji do LK po wstydliwej grze, odpadł z PP po wstydliwej grze. Obecnie "awansował" do LK w ten sposób, że odpadł z el. LM, odpadł z el. LE i to nie po grze z "barcelonami" czy "realami". Jedyne osiągnięcie to pogonienie rybaków w jednym meczu bo już w rewanżu było ciężko.

Niels odpadł z eliminacji do LK? Coś mnie ominęło w zeszłym sezonie?

i do tego po wstydliwej grze...

widzę że trener nie tylko odpowiada za jakość i prędkość realizowania transferów, za wystawianie graczy których ma, ale też za odpadanie w rozgrywkach w których nie graliśmy. pewnie chodzi o Trnave - no comment

Odpowiedz
Kolega pomylił jeden fakt ale tradycyjnie zamiast skupić się na merytorycznej wartości posta tylko to jest wypominane. Super

Co było to było. Dzięki niemu i jego taktyce dowieźliśmy mistrza. Był to mistrz na co farcie zrobiony ale to też trzeba mieć i wykorzystać tak więc jego zasługa!

Teraz jak na razie to przejebal superpuchar. Udało mu się awansować do LKE a w lidze rozbiła nas Cracovia.

I do tego a także do wystawiania fiabemy mam pretensje. Ale nie tutaj każdy wie lepiej o co mi chodzi. I się uzewnętrznia. Ja pierdole ludzie. Fiabema raz kopnął prosto piłkę i która zaliczył asystę w 40 meczu drugą? Jest napastnikiem przypominam nie bramkarzem. Szymczak strzelił nam już bramki w tym sezonie ale nie..
Jebać go Fiabema lepszy.. ciekawe w ilu następnych meczach ten parodysta dokonał by tego samego i dołożył kolejna asystę. Szymczak jest słaby ale wolę go bo teraz chociaż w pierwszych meczach pokazywał że walczy. A ten nie robi nic... I to jest skandal

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości