Liczba postów: 138
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Teraz to liczę na cud, czyli idiotyczny faul Cracovii w polu karnym, gol i obrona Częstochowy. I morale wtedy szybuje nam w kosmos.
Ouma, Rodriquez - nie, nie chce takich pilkarzy w Lechu. Nieobliczalny owszem, w grze kreatywnej, w ofensywie,a nie że co mecz będę się zastanawiał, kto co odwali. Odpowiedzialność to bardzo ważna cecha, ci dwaj kompletnie jej nie mają. Jak ktoś wyżej napisal, szkoda Nielsa, nie układa mu się ta runda.
Liczba postów: 494
Liczba wątków: 1
Reputacja:
19
Palmę jeszcze dopisz do tej listy niechcianych.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Nie no bez żartów o ile Ouma to totalny odpad nie wart kartonu papierosów o tyle Rodri pokazuje, że na 10 coś potrafi. Teraz zszedł niżej i mu nie poszło. To był ewidentne faule bo chciał za bardzo. Szkoda mam nadzieje, że dostanie karę dla przykładu i że NF już więcej nie będzie odwalał takich numerów.
Liczba postów: 234
Liczba wątków: 1
Reputacja:
20
Dobra obejrzałem powtórki niestety myliłem się, Rodriguez obie kartki zasłużone.
Gen Lecha - sami sobie w stopę strzelamy jak się układa.
Liczba postów: 138
Reputacja:
3
Skorpion, no nie wiem, mnie Hiszpan nie przekonuje cały czas. Ale wolałbym, żebyście to Wy mieli rację, chętnie odszczekam.
Liczba postów: 556
Reputacja:
20
Nie no ale jakich numerów NF. xd Przecież to raczej kolejny mecz gdzie nie ma pół grama winy trenera. Nie jego wina, że piłkarze to debile. Jak nie Palma, to Ouma a teraz Pablo. Każdy z tych meczów powinien być wygrany, ale piłkarzom odcięło myślenie.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Ma Oume na ławce to wystawia Rodriego który nie ma pojęcia jak widać jak grać na tej pozycji. I fauluje. Chłop chciał tego mu odmówić nie można. Nie stał jak pała tylko walczył co zresztą robi od dłuższego czasu. Nie będzie to Sousa ale przyzwoity piłkarz.