Liczba postów: 556
Liczba wątków: 0
Reputacja:
20
Pablito nie można mu odmówić, że grał dzisiaj okej, to podanie do Ishaka na sam na sam miodzio. Ale kurwa co z tego. Po tym jak zjebał dwusetke to już wiedziałem, że mecz w pizde będzie. I można się dopierdalac Nielsa słusznie, ale jak kurwa takich patelni nie wykorzystuje Ishak, Pablo czy Ali to kurwa jaka jest metoda. Pozostała nadzieja, że Puchar Polski cudem wygrają. Sezon w pizdu. Ja pierdole
Liczba postów: 1,519
Liczba wątków: 14
Reputacja:
57
co Fredersiksen? co Frederiksen?!?!
mi się mecz podobał, bez kombinowania z tyłu, stwarzając realne zagrożenie z przodu. chyba o to chodziło nie?
a że Rodrigues to nie Sousa, a Ishak to nie ten Iskak, plus pudło Begtsona i Aliego - to mamy dramat.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Taki jest efekt zostawienia dziadka na stanowisku trenera. Tam się wszystko opierało na asystencie który ma już w to wyjebane. Dziadek nie wie co się dzieje. Nie ma pojęcia co robi. Dziś równie głupia taktyka jak trzy dni temu. Ishak to już jest po drugiej stronie rzeki. Agnero wrócił do swojego poziomu. Joel myślę, że czas się pożegnać. Środek pola? Brak.. Mońka na plus. Rodri walczy ale jest słaby czego wy oczekujecie? Pewnego poziomu nie przeskoczy. Palma i Walemark mają w dupie granie. Ali gra dobrze bo pewnie chce się pokazać.
Generalnie dramat. Oczywiście zaraz zlecą się obrońcy trenera którzy będą udowadniać, że jest zajebisty.
Liczba postów: 145
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Gwizdy!! Ale nie. Jesteśmy z wami! Kurtyna.
Rodriguez wypierdalaj do drugiej drużyny
Ishak? Chwała mu za bramki, ale czy to jest on? Dwie sam na sam, dwie w bramkarza
Ja pierdole ale jestem wkurwiony!
Zapierdalać razem z nami za najniższą krajową!!!!
Liczba postów: 678
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Czyli w dzisiejszy meczu "dziadek" miał grać i być może by wykorzystał 100% okazje Ishaka, Rodriqueza?
Liczba postów: 28
Reputacja:
1
Niech jeszcze do Miami na obóz przygotowawczy poleca, tam są jeszcze lepsze hotele. Palma to kiedy ostatnio zagrał dobry mecz, w październiku? Nie dziwne że w Szkocji go nie chcieli. Rodrigez to się do rezerw nie nadaje. Biega i gowno z tego wynika. Gramy jak banda frajerow, z dziadkiem trenerem który nie ogarnia.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Czyli w dzisiejszym meczu taktyka polegała na wybiciu lagi przez Mrozka w środek pola gdzie połowa tych piłek była przejmowana przez przeciwnika.
Liczba postów: 1,519
Reputacja:
57
03-02-2026, 23:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2026, 23:37 przez Mosina.)
czemu głupia? z tej głupiej taktki powinniśmy strzelić min 3 bramki z setek i spokojnie dopisać sobie 3 pkt.
wnioski z błędów z meczu sobotniego - wyciągnięte i wdrożone.
wybicia Mrozka - super, lepsze to niż straty przed polem karnym - przecież sami o to postulowaliśmy tutaj.
jedyne co to cud ze Milic nie dostał czerwonej, albo z 2 żółtych.
Liczba postów: 61
Reputacja:
1
Oni, ale mają rozregulowane celowniki + niestety trafiliśmy na "dzień konia" Placha. Wcześniej z tym różnie bywało.
Co do gry to gramy stanowczo za wolno, bez przyspieszenia, bez zaskoczenia. Gdzie się podziała ta nasza gra klepą w środku? Dopiero po stracie przyspieszyli i kilka razy zagraliśmy szybko środkiem. Zdecydowanie za mało.
Liczba postów: 1,211
Reputacja:
48
Może Tjelmeland rozszyfrował Rosenborg na 14. marca i podał Frederiksenowi receptę na rozpykanie najbliższych rywali jego Molde.