Liczba postów: 1,518
Liczba wątków: 14
Reputacja:
57
Niels mowil że coś tam poczuł na rozgrzewce i nie chcieli ryzykować. Gdyby musiał to by zagrał. Ale że jutro będzie wiadomo więcej
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Z racji obowiązków rodzinnych obejrzałem tylko ostatnie 20 minut. Także wypowiem się o nich. Ładnie chłopaki zagrali ale Termalika też miała swoje szansę. Mam nadzieje, że obyło się bez kartek i kontuzji. No i teraz dwa tygodnie przerwy na dojście do siebie.
Liczba postów: 582
Liczba wątków: 22
Reputacja:
18
Dzisiaj, 08:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj, 08:33 przez rojber.)
Jeśli chodzi o Skrzypczaka to ja już w nim iskry bożej nie widzę. W pierwszej połowie największe zagrożenie to stanowił właśnie on. Stąd obstawiam, że woleli dmuchać na zimne z Milicem bo facet jest nam potrzebny na Jagiellonie i pozostałe mecze.
Co jeszcze mnie zmartwiło to po raz kolejny panika w naszych szeregach przy mocniejszym przyciśnięciu Termalici. Gramy z ogórami co piłki nie potrafią prosto kopnąć a mimo to robimy kupe w majty i dajemy im stwarzać groźne akcje. Na prawdę nie wiele brakowało by się z pewnego 3-0 zrobiło niebezpieczne 3-2. Mam nadzieje, że sztab mocno się tym zajmie. Szkoda oczywiście zmarnowanych setek, szczególnie Walemarka. Zdobyta bramka może by pomogła w powrocie do formy sprzed kontuzji. Liczyłem też na Palme, że jak wejdzie to pozwoli sobie na więcej ze słabym przeciwnikiem. Dziś niestety nie pokazał nic, szkoda.
Teraz czas na odpoczynek, być może szansa na odzyskanie formy u niektórych, no i może powrót rekonwalescentów, w szczególności Jagiełło.
@Skorpion:
Obyło się bez kartek, co do urazów to przed meczem Milić coś tam poczuł i woleli go odpuścić, stąd zagrał Skrzypa.
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
Sprzedać. Tu ewidentnie głowa nie dojeżdża. W Jagiellonii mógł dobrze grać, a tu musi.
Liczba postów: 582
Liczba wątków: 22
Reputacja:
18
Z Jagielloni to chyba tylko Abramowicz i Drachal lecą na U-21. Mazurka o dziwo nie powołali. Poza bramkarzem to nie są to zawodnicy stanowiący o sile Białostocczan. Poza nimi to chyba nikt tam nie dostał nigdzie powołania. U nas z kluczowych zawodników to na kadrę polecą Mrozek, Mońka, Gurgul, Kozubal, Palma. Kogoś pominąłem?
Liczba postów: 494
Liczba wątków: 1
Reputacja:
19
Czyli wszyscy poza Palmą który jest rezerwowym wrócą w środę do klubu a mecz jest w sobotę. Normalny dzień z życia.
Liczba postów: 204
Liczba wątków: 2
Reputacja:
17
No dobrze, może już też przesadzam, może to Polak faulował.