Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
W Turcji chcą grać Smile

Odpowiedz
aż dziwne że nie w USA Smile

Odpowiedz
Jak nie chcą grać w Krakowie, który sami wybrali, to powinien być ostatni mecz jakiejkolwiek drużyny z tej krainy na ziemi polskiej w roli gospodarza.

Odpowiedz
To by było najlepsze rozwiązanie. Mam nadzieje, że UEFA się nie ugnie. Zresztą mam też nadzieje,że nasz klub w razie co oprotestuje takie zachowanie.

Odpowiedz
(27-02-2026, 15:34)Mosina napisał(a):
(27-02-2026, 15:16)Zabal napisał(a): Myślę że obsrają zbroję i jak będą mogli to zmienią kraj

mają zgłoszony stadion to chyba nie mogą. fajnie - podobno najlepsza murawa w tej części (Polski) Smile

A jednak wiedziałem że banderowcy obsrają zbroję Wink

Odpowiedz
Dziwne że nie składali protestów jak grali z Legią

Odpowiedz
Bo wtedy nie obawiali się o wynik, rozgrywki grupowe - pewnie liczyli, że i tak wyjdą z grupy. Pewnie wtedy już nie mogli zmienić nic (teraz chyba też nie mogą) a kolejna rzecz, że tam chyba nawet trochę rezerwowych wystawili.

Odpowiedz
Zmiana na tym etapie jest możliwa tylko i wyłącznie w sytuacji nadzwyczajnej a wylosowanie przeciwnika z kraju w którym grają swoje mecze domowe takim przypadkiem nie jest. Także jak nie chcą grać w Krakowie to walkower i wypierdalać. A w przyszłym sezonie niech grają swoje mecze na Filipinach.

Odpowiedz
Obawiam się, że tam też mogą ich nie lubić.

Odpowiedz
Wiadomo czy Szachtar złożył jakiś wniosek o przełożenie? Do kiedy jest czas na przełożenie? Bo bilety już sprzedają na Kraków.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości