Liczba postów: 227
Liczba wątków: 2
Reputacja:
17
A ja jakoś mam przeczucia, że Milić może być jedyną ofiarą nieprzedłużenia współpracy. I powiem szczerze, że przy odpowiednim jakościowym zastępstwie jestem w stanie to zrozumieć.
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 28
Reputacja:
31
Zgadzam się, ewentualnie ja go widzę jako zmiennika. Solidny lewnożny stoper do pary z Mońką (oby zachował zimną głowę i został ten jeden sezon), Douglas w pizdu, a na ławce Milić, Janyszka i Skrzypa
Liczba postów: 1,028
Liczba wątków: 0
Reputacja:
25
Milić zostanie. Skoro przedłużamy Murawskiego i Golizadeha to tym bardziej Antonio, pomimo swoich absencji musi dostać kontrakt. Janyszka sam się wszystkiego nie nauczy.
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
Milić powinien zakończyć przy Bułgarskiej karierę. Tak samo zresztą jak Ishak, Pereira.
Liczba postów: 133
Reputacja:
1
21-05-2026, 10:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-05-2026, 12:37 przez SpokoLoko.
Powód edycji: edit: meczyki
)
A nie było info, że Milica też przedłużamy? Coś chyba latało przy okazji info o przedłużeniu Radka.
Jestem tego zdania co strzelisty, że ta trójka powinna w Lechu zakończyć karierę. Myślę też że mogło by to być pod kątem ich doświadczenia, przywiązania do klubu. Młodsi wtedy mają się od kogo uczyć, podpatrywać na treningach itp. Pytanie tylko jak się zapatrują sami zainteresowani bo pewnie perpektywa "arbskiej emerytury" z większymi szeklami nie jest bez znaczenia.
Edit: wg meczyków Nielsowi najbardziej zależy w nowej umowie o klauzuli umożliwiającej objęcie reprezentacji Danii.
Liczba postów: 126
Reputacja:
2
Ściślej wg Kołtonia, także tego...
Jeżeli Romek gdzieś wrzuca w eter "z tego co słyszę" to raczej można się spodziewać, że faktycznie gdzieś to usłyszał, ale raczej nie z klubu, a tym bardziej nie z otoczenia Pana Trenera. Co najwyżej gdzieś na ulicy, albo od kasjerki w sklepie.
Liczba postów: 1,028
Reputacja:
25
Wszystkie klauzule zabezpieczające Nielsa i Lecha są już od dawna ujęte w zaproponowanym mu kontrakcie. Tak samo jak większy wpływ Frederikssena na kilka aspektów jego pracy. Tu już nic nie dopiszą, wszystko już jest ustalone - czekamy tylko na podpis po zakończeniu sezonu.
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
Jeśli jak piszecie już któryś raz, nie zostanie ogłoszony w sobotę, uważam że będziemy musieli szukać nowego trenera. Tylko tym sobie tłumaczę brak jednoznacznej informacji z klubu, że Niels będzie też maszynistą Kolejorza na kolejny sezon. Bo przecież sezon już się skończył, prawda? Zostaliśmy mistrzem. Więc albo w jedną, albo w drugą. A jeśli w drugą, to gabinety nie na urlop, tylko na początku czerwca trzeba kogoś dopiąć na cito.
Pojutrze o 20:00 wszystko musi być już jasne. Oby z happy endem, czyli z Frederiksenem na pokładzie w walce o trzecie z rzędu mistrzostwo i fazę ligową Ligi Mistrzów oczywiście.