Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: QUO Vadis NF?
Tryb drzewa
(21-05-2026, 08:33)rojber napisał(a): Może i by Watford chciało, może i NF niepewny swojej przyszłości zanim przypieczętował tytuł traktował to jako plan B. Jakiś tam kontakt był, rozmowy i itp. Teraz jednak kiedy wiadomo, że będzie walka o LM, jest szansa na dofinansowanie klubu na porządne transfery i przede wszystkim jest szansa wynegocjować nowy wyższy kontrakt no to takie Watford po prostu nie ma racji bytu. Tak jak kiedyś tam pisałem, obstawiam, że przed meczem z Wisłą ujrzymy Nielsa i Palme z koszulkami na których będą widniały odpowiednio numerki 2028 i 2029Wink

Tak Rutkowskiemu dopomóż Bóg.

Może jeszcze Milić z koszuleczką 2028. Potem Liga Mistrzów i Pan Jacek odhaczy wszystkie cele życiowe. Big Grin

Odpowiedz
A ja jakoś mam przeczucia, że Milić może być jedyną ofiarą nieprzedłużenia współpracy. I powiem szczerze, że przy odpowiednim jakościowym zastępstwie jestem w stanie to zrozumieć.

Odpowiedz
Zgadzam się, ewentualnie ja go widzę jako zmiennika. Solidny lewnożny stoper do pary z Mońką (oby zachował zimną głowę i został ten jeden sezon), Douglas w pizdu, a na ławce Milić, Janyszka i Skrzypa

Odpowiedz
Milić zostanie. Skoro przedłużamy Murawskiego i Golizadeha to tym bardziej Antonio, pomimo swoich absencji musi dostać kontrakt. Janyszka sam się wszystkiego nie nauczy.

Odpowiedz
Milić powinien zakończyć przy Bułgarskiej karierę. Tak samo zresztą jak Ishak, Pereira.

Odpowiedz
Amen.

Odpowiedz
A nie było info, że Milica też przedłużamy? Coś chyba latało przy okazji info o przedłużeniu Radka.

Jestem tego zdania co strzelisty, że ta trójka powinna w Lechu zakończyć karierę. Myślę też że mogło by to być pod kątem ich doświadczenia, przywiązania do klubu. Młodsi wtedy mają się od kogo uczyć, podpatrywać na treningach itp. Pytanie tylko jak się zapatrują sami zainteresowani bo pewnie perpektywa "arbskiej emerytury" z większymi szeklami nie jest bez znaczenia.

Edit: wg meczyków Nielsowi najbardziej zależy w nowej umowie o klauzuli umożliwiającej objęcie reprezentacji Danii.

Odpowiedz
Ściślej wg Kołtonia, także tego...
Jeżeli Romek gdzieś wrzuca w eter "z tego co słyszę" to raczej można się spodziewać, że faktycznie gdzieś to usłyszał, ale raczej nie z klubu, a tym bardziej nie z otoczenia Pana Trenera. Co najwyżej gdzieś na ulicy, albo od kasjerki w sklepie.

Odpowiedz
Wszystkie klauzule zabezpieczające Nielsa i Lecha są już od dawna ujęte w zaproponowanym mu kontrakcie. Tak samo jak większy wpływ Frederikssena na kilka aspektów jego pracy. Tu już nic nie dopiszą, wszystko już jest ustalone - czekamy tylko na podpis po zakończeniu sezonu.

Odpowiedz
Jeśli jak piszecie już któryś raz, nie zostanie ogłoszony w sobotę, uważam że będziemy musieli szukać nowego trenera. Tylko tym sobie tłumaczę brak jednoznacznej informacji z klubu, że Niels będzie też maszynistą Kolejorza na kolejny sezon. Bo przecież sezon już się skończył, prawda? Zostaliśmy mistrzem. Więc albo w jedną, albo w drugą. A jeśli w drugą, to gabinety nie na urlop, tylko na początku czerwca trzeba kogoś dopiąć na cito.
Pojutrze o 20:00 wszystko musi być już jasne. Oby z happy endem, czyli z Frederiksenem na pokładzie w walce o trzecie z rzędu mistrzostwo i fazę ligową Ligi Mistrzów oczywiście.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 9 gości