Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: SUPERPUCHAR: Lech - Legia
Tryb drzewa
Legia ścisnęła środek, widząc jak wyglądamy na bokach i nie mogliśmy z żadnej strony akcji zawiązać. Do przerwy 0-2, a jeszcze po przerwie Niels pozwolił im zagrać 25 minut. Tragiczne wybory podstawowego składu, późne reakcje.

Jagiełło plejmekerem... To nie może się udać. Kozubal tragedia.

Pierwszy mecz, powinni wyjść głodni gry. Warunki idealne, cały stadion, a zagrali źle bardzo. Bez składu, ładu.

Odpowiedz
(13-07-2025, 20:47)Skorpion napisał(a): Ludzie tu na serio olewają jedno z trzech realnych trofeum do zdobycia i piszą o jakimś sparingach. Nie wierzę. I jeszcze opinia że Gumny że w obronie dobrze gdzie typ nam w sumie bramkę zawalił... Brak mi słów

Bez przesady. Grają syf jak to zwykle na początku i bez 4 zawodników kluczowych. Rozumiem wkurw ale na spokojnie. Lepiej przegrać teraz niż później.

Odpowiedz
(13-07-2025, 21:05)Gugus napisał(a): Legia ścisnęła środek, widząc jak wyglądamy na bokach i nie mogliśmy z żadnej strony akcji zawiązać. Do przerwy 0-2, a jeszcze po przerwie Niels pozwolił im zagrać 25 minut. Tragiczne wybory podstawowego składu, późne reakcje.

Jagiełło plejmekerem... To nie może się udać. Kozubal tragedia.

Pierwszy mecz, powinni wyjść głodni gry. Warunki idealne, cały stadion, a zagrali źle bardzo. Bez składu, ładu.

Bez składu i ładu nabiera nowego znaczenia Wink

Odpowiedz
Nie czytając wczesniejszych komentarzy - jak na mecz, w ktorym brakowało niemal połowy zawodników to tragedii nie było - szczerze mówiąc bałem się, że będzie gorzej, a mieliśmy przecież 2 poprzeczki i przynajmniej jeden groźny strzał Milicia. Nie zmienia to faktu, że jesteśmy z lekka w dupie i obawiam się strat punktów w lidze.
Bengtsson na lewym skrzydle, Szymczak na prawym w następnym meczu, ja poproszę.

Odpowiedz
Mam wrażenie, że plan jest podobny do tego z 2022 roku i będziemy do formy dochodzili meczami o stawkę. No cóż. Jak wszyscy by byli zdrowi to taki plan miałby prawo się powieść a tak istnieje obawa, że zaliczymy słaby początek a do tego będziemy drżeć o wynik potyczki z Albańczyko-islandczykami.
Niech Bóg ma nas w swojej opiece.

Odpowiedz
Prosimy o Szymczaka na prawej stronie, to już jest katastrofa.
Szkoda, gdyby był Ba Loua miałby pierwszy skład.

Zastanawia mnie brak wpuszczenia Lismana, generalnie chłopak w poprzednim sezonie może nie błyszczał ale na pewno jest lepszy do Fiabemy

Odpowiedz
Pierwszy mecz tuż po zakończeniu ponoć ciężkich przygotowań. Legia bądź co bądź skończyła okres przygotowawczy ciut wcześniej, a i tak oprócz pierwszych 15 minut nie kontrolowała tego meczu.

Więc jeśli chodzi o wrażenia artystyczne, jestem spokojny, że z tygodnia na tydzień będzie coraz lepiej. Ten mecz powinien być jednak mocnym sygnałem ostrzegawczym co do przyspieszenia procesów transferowych, bo Mistrz Polski nie powinien wychodzić Fiabemą i Joelem na skrzydle.
Przyszły tydzień powinien zamknąć nam kwestię transferów przychodzących. LO, ŚP, LS i N potrzebni od zaraz.

Odpowiedz
(13-07-2025, 20:06)Skorpion napisał(a): Czekam na przeprosiny od tych ekspertów z tego forum że to my jesteśmy faworytkami z Cracovia i zabrzem. Z takim czymś to nas Albania porobi. Trenerze trzymaj się Pan..

Za co cię mamy przepraszać? Za fakty? Byliśmy i dalej jesteśmy faworytami, ten mecz nic nie zmienia.
Najłatwiej sprawdzić u buków - celność prawdopodobieństwa ich typów to dla nich sprawa kosmicznych pieniędzy.

A u przykładowego buka - kurs na Lecha z Cracovią 1.63 (teraz, już po meczu z Legią, i przy aktualnej sytuacji kadrowej). 
Niższy niż np. na Legię w rewanżu z Aktobe.

(13-07-2025, 20:47)Skorpion napisał(a): Ludzie tu na serio olewają jedno z trzech realnych trofeum do zdobycia i piszą o jakimś sparingach. Nie wierzę. I jeszcze opinia że Gumny że w obronie dobrze gdzie typ nam w sumie bramkę zawalił... Brak mi słów

Nie olewamy, ale też nie przywiązujemy do tego szczególnej wagi, bo to trofeum o minimalnym znaczeniu i dla zespołów i dla PZPN, o czym dobitnie świadczą: wysokość nagrody za jego wygranie, częste cyrki z logistyką i pół-rezerwowe składy które zwykle wystawiają zespoły. Pamiętasz kto zdobył SPP dalej niż 2-3 lata wstecz? Jeśli tak to gratuluję doskonałej pamięci.

Ok, masz rację, myślałem że ratował za kolegę, ale nie - bramka na jego konto. Więc jednak dużo niższa ocena niż wcześniej pisałem. Dobrze ustawiony ale ten brak przyspieszenia... mam nadzieję że to tylko kwestia przejściowa, bo pamiętam go jako dość szybkiego zawodnika.

Odpowiedz
Wgl wiadomo jak wygląda sytuacja z Gislim? On też kontuzja? Coś poważnego?

Odpowiedz
Tak na pewno wszyscy się przed nimi położą bo u buka tak mówią. Więcej mi nie trzeba
Z takim składem nasz trener będzie miał ciężko.
I sorry ale nie jesteśmy jakimś PSG aby odpuszczać sobie nawet taki puchar pasztetowej. Nie mamy w ostatnich 10 latach 9 mistrzostw i 8 PP żeby wybrzydzać. I jeszcze Legia wygrała z nami na naszym stadionie. Nie kupuje tłumaczeń że to puchar o nic..

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości