(13-07-2025, 20:06)Skorpion napisał(a): Czekam na przeprosiny od tych ekspertów z tego forum że to my jesteśmy faworytkami z Cracovia i zabrzem. Z takim czymś to nas Albania porobi. Trenerze trzymaj się Pan..
Za co cię mamy przepraszać? Za fakty? Byliśmy i dalej jesteśmy faworytami, ten mecz nic nie zmienia.
Najłatwiej sprawdzić u buków - celność prawdopodobieństwa ich typów to dla nich sprawa kosmicznych pieniędzy.
A u przykładowego buka - kurs na Lecha z Cracovią 1.63 (teraz, już po meczu z Legią, i przy aktualnej sytuacji kadrowej).
Niższy niż np. na Legię w rewanżu z Aktobe.
(13-07-2025, 20:47)Skorpion napisał(a): Ludzie tu na serio olewają jedno z trzech realnych trofeum do zdobycia i piszą o jakimś sparingach. Nie wierzę. I jeszcze opinia że Gumny że w obronie dobrze gdzie typ nam w sumie bramkę zawalił... Brak mi słów
Nie olewamy, ale też nie przywiązujemy do tego szczególnej wagi, bo to trofeum o minimalnym znaczeniu i dla zespołów i dla PZPN, o czym dobitnie świadczą: wysokość nagrody za jego wygranie, częste cyrki z logistyką i pół-rezerwowe składy które zwykle wystawiają zespoły. Pamiętasz kto zdobył SPP dalej niż 2-3 lata wstecz? Jeśli tak to gratuluję doskonałej pamięci.
Ok, masz rację, myślałem że ratował za kolegę, ale nie - bramka na jego konto. Więc jednak dużo niższa ocena niż wcześniej pisałem. Dobrze ustawiony ale ten brak przyspieszenia... mam nadzieję że to tylko kwestia przejściowa, bo pamiętam go jako dość szybkiego zawodnika.