Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Arka Gdynia, 08.05.2026 20:30
Tryb drzewa
Nie nierealne. Jak dla mnie pewny mistrz to już spełnienie tylko pierwszego warunku.

Odpowiedz
Sęk właśnie w tym, że nie -dlatego jest taki zbieg tych 3 warunków bardzo, ale to bardzo mało prawdopodobny

O ile Górnik myślę że zremisuje z Ojrzyńskim, to Jaga wygra z Pogonią. GKS myslę na remis.

Odpowiedz
@secret jak dobrze liczę to przy naszym zwycięstwie dzisiaj, w grze zostanie już tylko Górnik i Jaga. Gieksa będzie do nas -11 i grają jeszcze 3 mecze, więc już nie przeskoczą nas. Raków też odpadnie, bo co najwyżej może wyrównać nasz wynik, a w bilansach bezpośrednich jesteśmy lepsi (i tu dokładnie nie liczyłem, ale w małych tabelkach raczej też).

Odpowiedz
( 3 godzin(y) temu)strzelisty jupiter napisał(a): Nie nierealne. Jak dla mnie pewny mistrz to już spełnienie tylko pierwszego warunku.

pewny (w sensie prawie 100% prawdopodobieństwo) vs zdobyty (czyli już nie ma nikt inny matematycznych szans) - to dwie różne rzeczy. 
obstawiam jednak Radom. i dobrze - niech ekipa wyjazdowa zdobędzie MP a nie kibice sukcesu przy Bułgarskiej Wink

Odpowiedz
Raczej kibice w laczkach przed tv.

Odpowiedz
A na Lige Miszczuf bedo walić drzwiami i oknami z Leżajska, Przeworska i Suwałk. Armagiedon się szykuje, inwazja obcych.

Odpowiedz
( 2 godzin(y) temu)Kris napisał(a): @secret jak dobrze liczę to przy naszym zwycięstwie dzisiaj, w grze zostanie już tylko Górnik i Jaga. Gieksa będzie do nas -11 i grają jeszcze 3 mecze, więc już nie przeskoczą nas. Raków też odpadnie, bo co najwyżej może wyrównać nasz wynik, a w bilansach bezpośrednich jesteśmy lepsi (i tu dokładnie nie liczyłem, ale w małych tabelkach raczej też).

Zgadza się, zapomniałem że GKS nie ma już zaległego.
Więc pozostaje nam wygrać i oby Górnik przegrał i Jagiellonia zremisowała Smile

Odpowiedz
( 2 godzin(y) temu)strzelisty jupiter napisał(a): A na Lige Miszczuf bedo walić drzwiami i oknami z Leżajska, Przeworska i Suwałk. Armagiedon się szykuje, inwazja obcych.

To nie grajmy w LM Smile już wolę taki problem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: AriLP, Bonx82, Gruszowy, rojber, 3 niewidocznych użytkowników, 6 gości