Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 20 głosów - średnia: 1.65
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Doping
Tryb drzewa
Fana "SPRAWA HONORU" od jakiegoś czasu jest moją ulubioną fajnie że tak często ostatnio wisi

Odpowiedz
Lokomotywa dzis rozjechała i myślę że chłopaki na Podeście też zrobili mega robotę. Rzucę tylko temat barw w Kotle może trzeba pomyśleć o koszulkach tej "znanej" marki JHK z małym herbem na sercu w dwóch wydaniach niebieska i biała za przysłowiowe 2dychy na stoisku Tifo.

Odpowiedz
Moja uwagą jest taka...że sezon 24/25 się zakończył i przy przyśpiewce Każdy z Nas to wie.....powinno być mistrz Polski będzie Nasz! nie ma co żyć historią i nie ma co śpiewać, że Mistrz Polski jest już nas....na dziś to można przed meczem przypomnieć rywalom....Jeden jest mistrz Polski Smile

Odpowiedz
Niby tak ale Mistrzem Polski jesteśmy do końca obecnego sezonu Wink

Odpowiedz
Dokładnie. To nie jest historia tylko aktualny status. Jest już nasz można tylko po meczu z Piastem? Wink
Przynajmniej do momentu gdy stracimy tytuł matematycznie tfu tfu

Odpowiedz
Ale w tych meczach gramy o mistrzostwo więc będzie nasz Smile

Odpowiedz
No właśnie o to chodzi, mamy mistrzostwo i o nie gramy, więc nie będzie, tylko jest i pozostanie.

Odpowiedz
Dobra, kwestia chyba interpretacji bo my dopingujemy piłkarzy by wygrywali, by zdobyli tytuł więc idąc tym tokiem rozumowania "jak tak dalej będziesz grał, Mistrza Polski będziesz miał" więc będziemy mieli a nie mamy.
Rozumiem trochę inną argumentację ale wg mnie nie pasuje - jakbyś śpiewał w finale PP gdybyśmy byli obrońcą tego trofeum? Będzie nasz czy jest już nasz?Smile

Poza tym to nowy sezon i zapierdzielamy po nowy sukces a to co było już do gabloty i powtórz Smile

Odpowiedz
(28-07-2025, 12:28)koziołek napisał(a): Dobra, kwestia chyba interpretacji bo my dopingujemy piłkarzy by wygrywali, by zdobyli tytuł więc idąc tym tokiem rozumowania "jak tak dalej będziesz brał, Mistrza Polski będziesz miał" więc będziemy mieli a nie mamy.
Rozumiem trochę inną argumentację ale wg mnie nie pasuje - jakbyś śpiewał w finale PP gdybyśmy byli obrońcą tego trofeum? Będzie nasz czy jest już nasz?Smile

Poza tym to nowy sezon i zapierdzielamy po nowy sukces a to co było już do gabloty i powtórz Smile

Lepiej bym tego nie ubrał w zdania Smile tak jak pisałem wyżej aby przypomnieć innym kto jest Mistrzem Polski są inne przyśpiewki Smile Jeden jest Mistrz Polski....jest jeszcze jedna Nie Ku(L)wa ani żaden Śląsk....tyle ode mnie....obyśmy zawsze mieli takie problemy co i kiedy śpiewać.

Odpowiedz
ok - kupuje Wasze argumenty. Dodam tylko że pewnie umie ten niuans wyizolować z 5% osób na stadionie (spoza Kotła) i 0% z piłkarzy Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: milkywei, Nishino, 5 gości