Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: QUO Vadis NF?
Tryb drzewa
No mamy już całe 5 dni stabilizacji Wink szczególnie tej emocjonalnej.
Oby jak najdłużej ale już nas kilka razy destabilizacja dopadła szybciej niż chcieliśmy i mogliśmy się spodziewać. Więc zobaczymy

Odpowiedz
Niels Frederiksen to powazny człowiek, zaczynam wierzyć że Piotr Rutkowski również dlatego jestem przekonany że w sobotę nowy kontrakt albo pożegnanie, żadnego przeciągania liny.
Chciałbym bardzo by pozostał, to jedyny człowiek w naszej ekstraklasie który umie ogarnąć kryzys, to nie jest przypadek, tak było kilkakrotnie na przestrzeni tych dwóch lat. Nikt inny tego nie potrafił i albo żegnał się z klubem albo pogrążał go, w najlepszym razie nie wracał do tego co najlepsze.
Tomasz Farmazon Włodarczyk tym razem donosi że jesteśmy już dogadani.
Edit. Dziś na spokojnie oglądałem jeszcze raz wypowiedzi Trenera a także Rząsy z Radomia i po Radomiu. Wynika z nich, że to Frederiksen będzie prowadził dalej Lecha ale jak mówi moja Żona - lubię sobie czasem coś dopowiedzieć  Smile

Odpowiedz
ja też lubię dopowiedzieć i SŁYSZAŁEM człowieka który już planuje kadrę i przyszłość na nowy sezon. niech się tak stanie - bo szkoda by było zaczynać wszystko od turbulencji

Odpowiedz
Do soboty zostały dwa dni Smile i wtedy się przekonamy co i jak.

Odpowiedz
(21-05-2026, 20:24)Mosina napisał(a): No mamy już całe 5 dni stabilizacji Wink szczególnie tej emocjonalnej.
Oby jak najdłużej ale już nas kilka razy destabilizacja dopadła szybciej niż chcieliśmy i mogliśmy się spodziewać. Więc zobaczymy

Wiesz, że miałem na myśli emocje w zarządzaniu, a nie forumowo-kibolskich? Bo te, to jak wiatr zawieje albo da albo nie da Wink

Odpowiedz
Ponieważ jestem forumowym marudą chciałem napisać co się może stać Big Grin ale się powstrzymam. Niech jutro zarząd nam zamknie nie powiem co i jedziemy dalej.

Odpowiedz
Przecież Rutkowski powiedział, że zgodnie z umową po ostatnim meczu usiądą do stołu. Dodał, że spodziewa się zamknąć temat w kilka godzin bo w zasadzie już mają wiele rzeczy omówionych. Czyli po meczu z Wisłą usiądą i padnie pytanie: to jak, podpisujemy co ustaliliśmy?
Tak przynajmniej rozumiem tą sytuację. I jeśli faktycznie tak to wygląda, to nie widzę w tym absolutnie niczego złego ani podejrzanego.

Odpowiedz
(22-05-2026, 02:09)MichalM napisał(a):
(21-05-2026, 20:24)Mosina napisał(a): No mamy już całe 5 dni stabilizacji Wink szczególnie tej emocjonalnej.

Wiesz, że miałem na myśli emocje w zarządzaniu, a nie forumowo-kibolskich? Bo te, to jak wiatr zawieje albo da albo nie da Wink

ale czasem, nie zawsze, to idzie w parze.

też miałem na myśli tę pierwszą stabilizację, bo druga nie przetrwała nawet 24h Smile

Odpowiedz
Ja czuje w kościach, że to będzie jutroWink

Odpowiedz
No ale jakby tfu tfu nie wypaliło z NF to pożegnania mu nie zrobią. Także tego liczymy na jutro i jego i Palmę.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 10 gości