Liczba postów: 12
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ja osobiście tez miałem problem by zasnąć a jak już się obudziłem to dopiero na zegarku była 8;20.. ;D
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Emocje są ponad wszystkim od paru dni.. dziś tylko zwycięstwo!! ??
Liczba postów: 37
Reputacja:
2
Dawać już ten mecz! Ciary od rana, musi być dobrze!
Liczba postów: 39
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Mecz się nawet nie zaczął a tu już 7 stron. Nieźle.
Ten ostatni finał .. Wojnaaaaaa !!
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Każdy świętuje.
Nerwy do samego końca, ale mamy to. MISTRZ MISTRZ KOLEJORZ!
Liczba postów: 206
Reputacja:
6
Mokra, ciepła szmata Damoklesa wisiała nad nami do końca. Ważne role zagrali dwaj zawodnicy, których raczej nie zobaczymy w przyszłym sezonie.
To, że wygraliśmy z tak małą przewagą nad konkurencją to jednak nie tylko "zasługa" naszych wtop, ale i dobrej postawy konkurencji, bądź my sprawiedliwi - i doceniajmy jeszcze bardziej tego majstra, bo wielkość sukcesu jest funkcją klasy pokonanych, a ci postawili twarde warunki. A z drużynami z top 5 mieliśmy bilans doskonały - i to zaważyło na ostatecznym sukcesie (mimo wtopy z Rakowem). Puchary w przyszłym roku zapowiadają się ekscytująco.
Wiele gromów posypało się na Nielsa, dziś czas na pochwały:
- za spokój
- za odbudowanie Aliego, Sousy i Walemarka
- za odważne stawianie na młodych
- za zbudowanie Douglasa
- za śmiałe rozwiązania taktyczne w sytuacji braków kadrowych
- za przyłożenie ręki do transferów Walemarka czy Carstensena (może Douglasa?)
- po prostu za całokształt
Brawa dla drużyny - czasu, pamięci i miejsca brak na wymienianie zasług poszególnych zawodników, ale mam wrażenie, że - niezaleznie od tego, że kilku miało sezon życia - każdy miał "momenty", nawet Gonzalez.
Brawo dla zarządu, bo częstotliwość zdobytych majstrów wzrosła.
Jesteśmy wielcy - ale czas wejść w końcu na wyższy poziom, I wierzę, że akurat Niels jest tym trenerem - a ta konstelacja zawodników akurat tą drużyną - które dadzą nam drugie MP z rzędu i jednocześnie dobre występy w pucharach.
A specjalna i osobna piona dla filarów drużyny w obu ostatnich sezonów mistrzowskich: Ishaka, Pereiry, Salamona i Milicia.
Ależ mnie zmęczyła druga połowa tego sezonu...