Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Przygotowania do sezonu
Tryb drzewa
Hmm patrząc na dotychczasowe transfery to nikogo już dawno nie testowaliśmy. Ba nawet Fiabemy
Chyba, że Linetty wstępował?

Odpowiedz
Według oficjalnej strony obie bramki zdobył Szymczak. Myślę że załatwia to problem drugiego napastnika w kadrze.. Wink

Odpowiedz
Właśnie to samo chciałem napisać, że oficjalna podaje 2xSzymczak i że wyłonił się drugi napastnik, także.... Rutkowski ponownie może liczyć koło 20 mln euro

Odpowiedz
Was to bawi, a ja wcale nie zdziwiłbym się gdyby faktycznie uznali, że Szymczak styknie na drugiego.

Odpowiedz
Uff, kamień z serca, mamy drugiego napastnika!

Odpowiedz
(Wczoraj, 15:56)strzelisty jupiter napisał(a): Was to bawi, a ja wcale nie zdziwiłbym się gdyby faktycznie uznali, że Szymczak styknie na drugiego.

Mnie to nie bawi a raczej jest to śmiech przez łzy. 
Kto kibicuje Lechowi ten w cyrku się nie śmieje. 
Zostaliśmy nauczeni/przygotowani na różne scenariusze

Odpowiedz
Jeżeli Szymczak będzie strzelał bramki, to jak najbardziej na 2 się nadaje. Tylko, że on ma właśnie serię (w dodatku z karnym), po której się zacina na długie tygodnie. Inna sprawa, że jesteśmy w takiej sytuacji kadrowej, że nie wyobrażam sobie dalszych odejść bez dojść. Wczoraj brakowało Dino jak nie wiem co.

Odpowiedz
(Wczoraj, 14:12)MichalM napisał(a): Rutkowski ponownie może liczyć koło 20 mln euro

Nie dziwię się, dzisiejszy remis z Paris Saint Kleczew poszedł w świat! Właśnie widzę jak na Ławicy lądują kolejne samoloty z agentami.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości