Liczba postów: 30
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Bukmacherzy nie są nieomylni. Przypomnę tylko, że w superpucharze wg nich też był tylko jeden faworyt, a kurs na niego był nawet zbliżony do tego, który podał kolega wyżej. I o dziwo ten papierowy faworyt po prostu przegrał. Ja nie jestem spokojny ani o Cracovię, ani o mecz pucharowy. I nie idźmy na dziadostwo, na skrzydle ma grać ktoś kto potrafi, tak sobie wymarzyłem. A usprawiedliwiamy już zarząd wzdychają, aby grał tam Szymczak. Nie, miejsce Szymczaka jest najwyżej w rezerwach.
Liczba postów: 131
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
Już na chłodniej, to jakiś mały + widziałem, po naszych rożnych było czuć smród pod bramką Legii, ale jest też spory -, po każdym rożnym Legii u nas też był smród.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Leo w 25 min pokazał więcej niż Fiabema przez całą swoją "karierę" w Lechu. Widać u niego chęć gry i branie ciężaru na siebie w środku pola . Póki co czekamy jak będzie wyglądał w lidze ale zapowiada się ok. Co sądzicie ?
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Fiabema wygląda mi na legendarny transfer Jana Zapotoki. Chłop nie bardzo wie jak się z piłką zabrać. Przecieram oczy ze zdumienia, że on wychodzi na boisko. Pytanie jest jedno i do trenera na jakiej podstawie?
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Musi mieć chyba jakieś taśmy na Rutka innej opcji nie widzę czemu on jest jeszcze w zespole.
Liczba postów: 792
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
No dobrze wyglądał na treningach trochę żałosne tłumaczenie. Ale patrząc na to co było do dyspozycji.
Pierwsze trofeum przejebane. Super ale spoko bukmacherzy nadal twierdzą że z Cracovia czy Albanią wpierdolu nie będzie. Kur..
Eksperci
Transfery na już w piątek kolejny ważny mecz!
Ale fakt na plus widać że nowy trener zaczyna robić roboty oddawaliśmy strzały po rogach co jest fenomenem bo za Dariusza to piłka leciała na wysokości kolan.
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Doping w pewnych momentach bardzo utykał.. wielu kibiców pierwszy raz w Kotle, miałem okazję dopingować obok ludzi, którzy w ogóle nie znali przyśpiewek..
Liczba postów: 36
Reputacja:
2
Jedno słowo po tym meczu - pobudka - na boisku jak i w gabinetach. Może taki zimny prysznic się przyda bo u nas nie może być za dużo ochów i achów.
Liczba postów: 121
Reputacja:
3
Pierwsza mokra szmata zaliczona, inaczej byłbym jakiś nieswój.