Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Rayo Vallecano - Lech Poznań, 06.11.2025 21:00 LKE
Tryb drzewa
Także,

Rodriguez zamiast zamknąć mecz, zabawił się w Hiszpana.
Agnero - dramat, dramat i kilometr mułu.

Wychodzi to co piszemy od początku i za każdym razem.
BRAK WARTOŚCIOWEJ ŁAWKI

Odpowiedz
Co tam co tam eksperci? Zajebisty trener co? Bez winny. Zajebiście piłkarze. Pięknie w chuj. Oficjalnie nie mamy już szans na wiosnę w pucharach. A teraz czekam na dyżurnych ekspertów Rutka którzy będę tłumaczyli że trener niewinny. Że to wina wiatru.

Odpowiedz
Zemscila się setka z poczatku drugiej połowy, która zamknęła by mecz. Agnero jest gorszy od Fiabemy i Szymczaka.
Niestety trener chyba spanikował i zmianami tylko zaszkodził, a mogło być fajnie. Mam nadzieję, że mental nie siadzie całkiem.

Odpowiedz
Rodriguez setka na 3:0 i byłoby po meczu....
nawet nie dowieźliśmy ulubionego wyniku w tym sezonie 2:2.
Wielka szkoda włożonego wysiłku. I tego że oni grali a my strzelaliśmy tak jak zwykle to nam się zdarza w domu.
No i nie mamy ławki, każdy zmiennik poza Jagiełło to totalne dno. Agnero, Lisman to nawet nie poziom okręgówki.
Trudny ten sezon, oj trudny....

Odpowiedz
Kurwa ale z nas dziady..

Odpowiedz
1. Kij w oko piłkarzom za początek drugiej połowy, zero wstydu i instynktu samozachowawczego po tym co ostatnio prezentują, jedna dobra połowa sprawiła że poczuli się już mistrzami świata i zaczęła się la zabawa, po strzale Palmy z połowy, zamiast wyjścia z kontrą już wiedziałem że nie wygramy, ile razy w tym sezonie przepierdolilismy zamiast zabić mecz gdy była okazja?
2. Serdeczny chuj w dupę wszystkim rezerwowym, patologia że to oni sprawiali wrażenie najbardziej zmęczonych na boisku

Odpowiedz
Mam teorię z Agnero - nie ma chuja, ich jest dwóch i kupiliśmy nie tego. To jest niemożliwe, żeby napastnik był taki bezproduktywny. Nie masz techniki? Nadrabiasz zaangażowaniem, tym bardziej, że nie grasz od początku.
Szukam jakiś pozytywów w jego grze, ale nie widzę. Na jakiej podstawie go ściągaliśmy?

Big problem. Dopóki nie ogarniemy obrony nic z tego nie będzie. Ani MP ani nawet pucharów. Nie pamiętam sezonu, żebyśmy na tym etapie stracili tyle goli we wszystkich rozgrywkach.

Jeszcze dobrze się nie zaczął a już weekend zjebany. Z Arką wtopa ew. ulubiony ostatnio remis.

Odpowiedz
Mozna tracić gole ale trzeba strzelać o 1 więcej. Nie no dziadostwo od góry (rzasa) do dołu - reha. No nie zasne przez nich kurwa

Odpowiedz
(07-11-2025, 00:06)SpokoLoko napisał(a): Mam teorię z Agnero - nie ma chuja, ich jest dwóch i kupiliśmy nie tego. To jest niemożliwe, żeby napastnik był taki bezproduktywny. Nie masz techniki? Nadrabiasz zaangażowaniem, tym bardziej, że nie grasz od początku. 
Szukam jakiś pozytywów w jego grze, ale nie widzę. Na jakiej podstawie go ściągaliśmy?

Big problem. Dopóki nie ogarniemy obrony  nic z tego nie będzie. Ani MP ani nawet.pucharów. Nie pamiętam sezonu, żebyśmy na tym etapie stracili tyle goli we wszystkich rozgrywkach.

Dzięki! Podpisuję się obiema rękoma!
Agnero wypierdalaj albo do rezerw się ogrywać, chociaż nie wiem czy tam by dał radę.

Człowiek się łudził ale jednak wiedział ..

Odpowiedz
Aha niech marketing nie zapomni fajnych ujęć zrobić z szatni. Pyszałki

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości