Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - FC Lausanne Sport, 27.11.2025 18:45 LKE
Tryb drzewa
(28-11-2025, 17:19)Skorpion napisał(a): No Joel już dawno nie asystował. W lidze z Widzewem ostatnio. Generalnie to już jest mit. Większość jego dośrodkowań jest do nikogo.

Nie do końca mit, ponieważ wraz z Filipem i Louisem mają po 5 asyst - najwięcej w drużynie. Potem Ishak i Ismaheel. Co zastanawiające, Bengtsson jeszcze nie asystował.

Odpowiedz
Szkoda że tak wielu kibiców nie docenia Pereiry. W dotychczasowych sezonach poza obecnym w Lechu strzelił w sumie 5 bramek, a w tym ma już na koncie cztery trafienia. Plus sześć asyst. Może wiara go słabiej ocenia przez pryzmat częstszych błędów w defensywie i mniej efektownej gry. Za to jest bardziej skuteczny z przodu.

Odpowiedz
Ok ale ostatnią asystę w lidze zdobył w meczu z Widzewem. Można zakłamywać rzeczywistość ale te jego wrzutki to już nie to. Ponad połowa jest wykonana beznadziejnie dochodzi co 10-20 a i tak nikt tego nie wykorzystuje.

Odpowiedz
(28-11-2025, 18:24)strzelisty jupiter napisał(a): Szkoda że tak wielu kibiców nie docenia Pereiry. W dotychczasowych sezonach poza obecnym w Lechu strzelił w sumie 5 bramek, a w tym ma już na koncie cztery trafienia. Plus sześć asyst. Może wiara go słabiej ocenia przez pryzmat częstszych błędów w defensywie i mniej efektownej gry. Za to jest bardziej skuteczny z przodu.

Dla mnie Perreira to jeden z najlepszych obrońców w historii. Ten sezon niestety ale popełnia za dużo błędów.
Wiesz Zidane, Ronaldinho itd technikę mają do dziś ale fizycznie leżą Rozumiesz co chcę przekazać?

Odpowiedz
Upieram się, że ma 5 asyst - 3 ligowe i 2 w pucharach. I ponownie dodam, że chyba jako jedyny w Lechu trafił w lidze, Pucharze Polski i Lidze Konferencji i zaliczył samobója do kolekcji.

PS. Jagiełło też ma gole ww. rozgrywkach.

Odpowiedz
A ile miał dośrodkowań? Cenię Joela bo to bardzo dobry piłkarz ale czas robi swoje. Jako drugi to ok.

Odpowiedz
To nie ma znaczenia ile ma. Robi to co umie, nie każdy też potrafi wykorzystać dośrodkowanie. To jest jego atut, który przynosi określone korzyści i dojebywanie się do tego jest właśnie w twoim stylu i na poziomie.

Odpowiedz
(28-11-2025, 18:34)Róża napisał(a): Upieram się, że ma 5 asyst - 3 ligowe i 2 w pucharach. I ponownie dodam, że chyba jako jedyny w Lechu trafił w lidze, Pucharze Polski i Lidze Konferencji i zaliczył samobója do kolekcji.

PS. Jagiełło też ma gole ww. rozgrywkach.

Trzy asysty w Ekstraklasie, dwie w eliminacjach do Ligi Mistrzów i jedną w Lidze Konferencji.

Odpowiedz
To mi tylko przypomnij te pucharowe, sprawdzę sobie.

Odpowiedz
Twoja racja. Ślepo poszedłem za Transfermarkt, a ci policzyli jedną z asyst w meczu z Breidablikiem, kiedy karnego strzelał Ishak. Pewnie był tam jakiś faul na Pereirze.
Czyli we wszystkich rozgrywkach 4 budy i 5 asyst.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 niewidocznych użytkowników, 1 gości