Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM: Lech Poznań - Crvena Zvezda, 06.08.2025 20:30
Tryb drzewa
@Skorpion, zmień nick na "Rak tego forum". Straszny jesteś gościu.

Mrozek w tym sezonie bez szczęścia, nie pomaga.

Odpowiedz
Obstawiłem 0-3 jest 1-3 czuję rozczarowanie

Odpowiedz
(Wczoraj, 23:25)galis napisał(a): Stwierdzam fakt, ławka rezerwowych nic nie wniosła a taka jest jej rola. Gdy Ci nie idzie robisz zmiany by odwrócić obraz gry. W tym wypadku była bida z nędzą, nie wierzę że tego nie widziałeś. Na tym można zakończyć dyskusję.

Tylko, że w dzisiejszym meczu musiał to być gość który sam zrobi coś z niczego bo za bardzo nie było z kim grać. Nie wierzę, że tego nie widziałeś.

Odpowiedz
Jakieś uzasadnienie. Czy tradycyjnie,, spierdalaj bo nie piszesz po linii partii"

Zagrali jak umieli najlepiej. Zmiennicy dramat i tyle

Odpowiedz
Coś z niczego? Czyli Ktoś pokroju Sousy czy Walemarka. Oni to potrafili.
Wracając do meritum- nie rozumiesz najprostszej rzeczy że zmiany mają pomóc Drużynie a nie ją osłabić? Serio? Czy dziś zmiany pomogły? Nie, bo nie ma wartościowych zmienników.
Edit. Próbujesz mi wmówić że równie dobrze Ty czy ja mogliśmy dać zmianę bo i tak zmiany by nic nie pomogły.

Odpowiedz
Trzy błędy:
1) Szymczak zamiast dynamicznego Lismana z ławki na skrzydło;
2) wyszliśmy w podstawie bez ofensywnego pomocnika;
3) Ishak w ostatnich minutach oddychał rękawami - brak zmiany na tej pozycji.
Które błędy są czyje, każdy sam sobie odpowie.

Odpowiedz
A Lisman to w tym sezonie zaliczył choć 1 minute?

Odpowiedz
Ktoś się odniesie do trybun czy udajemy że nic się nie wydarzylo?

Mieliśmy im zgotować piekło, a weszliśmy komuchom z tym transparentem na kotle w tyłek. Żadnej przyśpiewki na czerwonych, żadnego raz sierpień, raz młotem, czy ruska k**wa… Wiara, udawajcie że nie nic się nie dzieje, tak jest najwygodniej.

Odpowiedz
Z pół godziny w rewanżu na Islandii i doliczony czas w lidze

Odpowiedz
Mówiłem przed spotkaniem że dla takich meczów się żyje i zdobywa MP, i zdania nie zmieniam. Po stracie bramki super reakcja zarówno piłkarzy jak i trybun, to co się działo z dopingiem na CAŁYM stadionie było fenomenalne. Dziękuję za 1 połowę, to że było tylko 1:1 bo powinno być więcej dla nas, oraz całą drugą dedykuję naszej jakości. Wszelkiej: wytrzymałość, braki w technice (oni z 5 strzałów zrobili 3 bramki), brak zmienników przynajmniej równowartościowych ale świeżych, drugiej 9, itd, itp. Jesteśmy tu gdzie jesteśmy, nie jestem smutny po tym meczu, bo tak coś czułem wynik z meczu z Fiorentiną, zły jestem że po raz kolejny nie dajemy sobie więcej szans na spełnienie marzeń. A kto, i kiedy, i gdzie - podobnie jak przedmówca, sami sobie odpowiedzcie.

(Dzisiaj, 00:33)adi2050 napisał(a): Ktoś się odniesie do trybun czy udajemy że nic się nie wydarzylo?
Mieliśmy im zgotować piekło, a weszliśmy komuchom z tym transparentem na kotle w tyłek. Żadnej przyśpiewki na czerwonych, żadnego raz sierpień, raz młotem, czy ruska k**wa… Wiara, udawajcie że nie nic się nie dzieje, tak jest najwygodniej.

nic z tym nie zrobimy, ale to też nic nowego. w dupę wchodzimy moskalom to przy okazji ich braciom także. oczywiście spodziewałem się innego przyjęcia ale później sobie połączyłem kropki. a jak już usłyszałem "wygramy wygramy Serbów pokonamy" to już nie miałem złudzeń...

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Adzio23, Bartas98, piaskowy, Wojciech, 4 gości