Liczba postów: 238
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
24-09-2025, 22:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2025, 22:53 przez galis.)
O taką kontrę mi chodziło, bez względu vzy był spalony czy nie
Edit. Jóźwiaka to już chyba był?
Liczba postów: 238
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
To nie ma znaczenia, nie porównujmy nieporównywalnego. Myślę że wiesz o czym piszę, byliśmy o klasę wyżej do 55 minuty, to nie było spotkanie dwóch równorzędnych w tym dniu Druzym by nawet e osłabieniu nagle zagrać taką kupę. To miałem na myśli i nawet postawa patocelebryty tego nie zmienia
Liczba postów: 593
Liczba wątków: 5
Reputacja:
27
Szacunek dla Palmy za wlanie odrobiny charakteru do tej miałkiej mieszaniny jaką jest nasza kadra. Piłkarsko mamy niezły skład, jaj brakuje mi od dawna. Widać to niejednokrotnie w sytuacjach, gdy aż się prosi by wstawić się za poszkodowanym kolegą z drużyny czy rzucić się watahą do gardła panoszącego się przeciwnika.
Szkoda jedynie pauzy, pewnie dłuższej znając standardy Ekstraklasy w podejściu do Lecha Poznań. Niejeden dostałby żółtko.
Liczba postów: 331
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
Charakter można inaczej pokazać niż osłabienie drużyny w zupełnie niegroźnej sytuacji.
Liczba postów: 593
Liczba wątków: 5
Reputacja:
27
Wątpię, by chciał nas osłabić. Wszedł wślizgiem, Arsenić zastawił piłkę nogą i tyle.
A Palma - jak już wcześniej pisałem - jest obecnie naszym najlepszym zawodnikiem. Wczoraj świetna asysta i gol.
Ishak się trzymał pod prawym pośladkiem wczoraj tuż przed zmianą wyraźnie utykając. Miało to miejsce w polu karnym Rakowa.
Liczba postów: 331
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
Ja bym wolał, żeby agresywne wejścia zachowywał na bardziej kryzysowe sytuacje niż odbiór piłki pod linią końcową połowy przeciwnika. Niepotrzebnie zaryzykował a tak jak mówisz jest naszym najlepszym piłkarzem a w niedzielę gramy z lepszą drużyną niż Raków piździaków.