Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: 1 Liga 2 Liga i niższe Ligi
Tryb drzewa
Ciekawe czy jeśli kolejne kluby nie wpuszczałyby kibiców Wisły na swoje stadiony to nadal Królewski zakazywałby swojemu klubikowi jeździć na te mecze Smile

Odpowiedz
Trzech meczy mogłoby to tylko dotyczyć: Opole, Bytom i Warszawa. Na Ruch i Stal z wiadomych względów wejdą.
Pomijając jaki to klub, postawa Królewskiego budzi szacunek. Piszę o swoich odczuciach. Wiadomo, ilu kibiców, tyle opinii.

Odpowiedz
na pewno budzi szacunek że jako prezes stawia się za swoimi kibicami, i to w sposób wymierny a nie w nic znaczącym stanowisku opublikowanym na stronie klubu. Śląsk mega spieprzył tę sprawę, bo nie ma NIC oprócz swojej decyzji na podkładkę. więc jestem ciekawy czwartku i co zrobi pzpn. ja bym oczekiwał obustronnego walkowera plus duża kara dla Śląska. Ale pewnie się mega pomylę...
ogólnie podoba mi się drugi wątek czyli walka z dotowanym Śląskiem przez budżet miasta - gdzieś o tym już pisaliśmy.

Odpowiedz
A co sądzicie o karierze trenerskiej Łukasza Piszczka?

Odpowiedz
Że był zbyt zachowawczy. To czego się nauczył w bundeslidze niekoniecznie przekłada się na 1 sza ligę polska. Czasami trzeba być bardziej ambitnym

Odpowiedz
Ale Śląsk w dniu meczu o 10 wydał komunikat który utrudnia pracę PZPN napisał, że kibice gości mogą przyjechać ale jako niezorganizowane grupy. Czyli tak pewnie będą się bronić.

Odpowiedz
Szkoda że nie ogłosili godzinę przed meczem że pozwalają kibicom Wisły oddychać Wink

Odpowiedz
Typowe zagranie pod sraczkę jaką mieli w klubie Big Grin ale pewnie będą tym się bronić. No i masz rację Big Grin mogli to zrobić na godzinę przed meczem

Odpowiedz
Śląsk szuka haka na kibiców Wisły i wydzwania po klubach z prośbą o przekazanie informacji o incydentach z udziałem kibiców z Krakowa. Ładna telenowela się z tego zrobiłaWink

Odpowiedz
gdzieś mi mignęło że dla WKS kara 1 mln pln

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości