Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
Obejrzałem ten mecz AGF-Sabah.
Sabah wygląda na trochę gorszy zespół niż my, a momo to ten Aarhus był dziś kompletnie bezzębny, mimo że strzelili 2 bramki (mocno szczęśliwie)...
Jak my im pozwoliliśmy strzelić 5 bramek w dwóch meczach to jest niepojęte.
Żal że to nie my dzisiaj graliśmy tylko rośnie.

Odpowiedz
a ja nie chciałem się katować i obejrzałem Górnika. każde wnioski typu: Aarhus ich rozniósł - szkoda, bo byśmy zrobili to samo, albo w drugą stronę Aarhus mega słaby - jak mogliśmy z nimi przegrać - już nic nam nie da. Inny mecz - inny tydzień. szkoda, wiem...ale żadne rozstrzygnięcie już nie naszego dwu-meczu - w niczym nam nie pomoże

Wracając, nawet wizualnie dobrze wyglądali, ale Węgrzy powinni wygrać wyżej niż 1;0. Ale mieli m.in swojego Rajovica

Odpowiedz
Jeśli chodzi o czwartą rundę ligi Europy, rywalem naszej polsko-farerskiej pary będzie prawdopodobnie FC Thun.
Mecze 20 i 27 sierpnia.
Wiadomo gdzie pierwsze spotkanie?

Odpowiedz
Btw nasz potencjalny kolejny rywal Thun, właśnie rozklepał bez większych problemów Vikingur 3:0.
Ktoś się wcześniej śmiał że w lidze im nie idzie, i że są jeszcze bardziej bez formy niż my - czyżby?  
Dalej nie ma znaczenia że wylosowaliśmy ich a nie OFI Kreta czy Żalgiris Kowno?

Z innych ciekawostek, Lincoln Red Imps właśnie zremisowało z Omonią - Cypryjczycy wyrównali w doliczonym czasie gry.
Zadziwiająco dużo tych wygranych i remisów u siebie.

W meczu naszych innych potencjalnych (odpukać) rywali (LKE) FC Ryga wygrał z ETO Gyor 1:0 (chyba niespodzianka?).

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 5 gości