Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogoń Szczecin - Lech Poznań 01.03.2025 17.30
Tryb drzewa
No cóż, zaczyna się poważne granie i margines błędu już się wyczerpał. Wcześniej zastanawialiśmy się kogo może zabraknąć ze względu na kartki czy kontuzje a teraz to chyba będziemy się zastanawiać kogo posadzić na ławce. Co do wymuszonej pauzy to zapewne Dagerstal i nie wiem jak Ali, który po meczu został zwieziony do szpitala bo się źle poczuł. Tam niby wszystko wyszło ok ale niepewność co do jego ewentualnego występu w Szczecinie jest.
Co do składu to widziałbym Douglasa na ławce i chyba Gurgula. Pod znakiem zapytania stoi u mnie Sousa i Hakans. No i ciekawa zagwozdka Kozubal czy Thordarson. U śledzi chyba bez żadnych absencji.

E:
Douglas a nie Dagerstal. Ten drugi to zapewne okupuje ławkę w RehaWink

Odpowiedz
A po co nam Dagerstal na ławce? Co on miałby tam robić? On nie gra od kiedy? Ja nie wiem czy bym go do rezerw nie dał na jakiś sparing. Bo albo przez brak gry coś zawali albo znowu się połamie. Piłkarz mem. Nie wiem co robi w klubie i nie rozumiem dlaczego chociaż na sezon jeszcze nie został Blazic zamiast tego widmo piłkarza.

Odpowiedz
Chodziło mi o DouglasaWink zaraz wyedytuje swój post.

Odpowiedz
Ja bym zaskoczył Pogoń i coś takiego sklecił:
Mrozek
Douglas Milić Gurgul
Carstensen Murawski Thordarson Wålemark
Sousa Kozubal
Ishak

Carstensen z Wålemarkiem zamiennie na wahadłach, żeby jeszcze większy zamęt w szeregach Paprykarzy się wkradł.

Odpowiedz
Post dodał się 2 razy.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Nie kombinował bym z taktyką bo będzie jeszcze gorzej.

Odpowiedz
Obecną już wszyscy rozgryźli więc może jest to jakaś metoda.

Odpowiedz
Pogoń dzisiaj od początku na galowo.

Odpowiedz
Pogoń dziś tragiczna. Przed nimi dogrywka, Piast miał klarowniejsze sytuację. Ogólnie słaby mecz.

1-0, ale brama Kouloruisa
2-0, Grosik też zakurwił.

Odpowiedz
ale Grek robi im różnicę...

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości