Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Arka Gdynia - Lech Poznań, 09.11.2025 20:15
Tryb drzewa
Ale tamci są beee bo są z ligi polskiej. My musimy gwiazdę z zagranicy kupić.
Jóźwiak w zeszłym sezonie nie grał wiec nasi stwierdzili, że zamiast wychowanka wolą Tofika czy trzymać Fiabeme.

Odpowiedz
Ale to nie byłyby jakościowe transfery. Poniżej naszej godności. I jeszcze Rocha. A to już grubo bo 0,7 m

Odpowiedz
To jest najbardziej pojebane w tym klubie. Bo kiedyś nie wyszło to nie ściągamy nikogo.

Odpowiedz
No to Agnero, wóz albo przewóz...

Odpowiedz
Hahahahaha. Dobra nie wygrają tego meczu. Róbcie screeny
Jeszcze Skrzypczak do tego kombo

Odpowiedz
Bartosz Mrozek - Robert Gumny, Mateusz Skrzypczak, Antonio Milić, Michał Gurgul - Pablo Rodríguez, Antoni Kozubal, Timothy Ouma, Kornel Lisman - Yannick Agnero, Luis Palma

No to gramy w 10... zajebiście a nie czekaj. Gumny, Skrzypczak. Ja pitole. Przypomina mi się ostatni mecz Nawałki gdzie też robił sobie jaja i wystawił byle kogo.

A młody na ławce czyli pauza z 3 ligi nie działa w eklapie.

Odpowiedz
Perreira pewnie nie ma sił, Skrzypa za Douglasa, bo kto inny?
Za wędkę dzisiaj w podstawie Lisman

Zastanawia mnie brak Jagiełlo w podstawowym składzie, drugi mecz z rzędu. Jakóbczyk na ławce

Odpowiedz
Młody da radę. Ja tam widzę w nim potencjał. Mońka jest na takim samym poziomie co Skrzypa ze swoimi błędami.

Odpowiedz
Z psychologicznego punktu widzenia to dobry ruch. Żeby tylko nie trzeba było robić drugiej.

Ależ my mamy głębie składu. No ale to wiemy wiec nie ma co po raz setny się dziwić.

Na zmianę Leo, Tofik i Jagiello.

Jak deniniujesz danie rady? Przewiduje same straty po lewej stronie. Obu Gurgul nadążył czyścić.

Odpowiedz
Perreira również wejdzie. I kto 5? Fiabema czy Jakóbczyk? Oby ten drugi i w 60 minucie

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości