Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Arka Gdynia - Lech Poznań, 09.11.2025 20:15
Tryb drzewa
(09-11-2025, 23:15)m94g napisał(a): Dziękuję Lechu za to, że mi zniszczyłeś psychikę, za to, że Twoje wyczyny odbijają się na mojej rodzinie bo ja zamiast zająć się rodzina to jeżdżę za tymi patałachami na jakieś wyjazdy, opuszczam dni w pracy pomimo braku urlopu więc i zarabiam mniej i jeszcze płacę za to żeby te kurwy oglądać. Koniec z tym na najbliższe miesiące.

(09-11-2025, 22:55)Skorpion napisał(a): Pakuj się pajacu z Danii i wypierdalaj w trybie natychmiastowym. I zabieraj ze sobą te pizdy z boiska
Agnero co?! Ty kurwo

Panowie dość mocno przeginacie

Odpowiedz
(09-11-2025, 23:09)Kefas9494 napisał(a): Zawsze się znajdzie ktoś kto musi coś odjebac. Smile Dzisiaj to Ouma.

Za bardzo bym go nie winił. Może mając kartkę powinien odpuścić ale w ogóle nie powinien jej mieć. Sędzia pozwalał nawet na trzymanie naszego zawodnika wpół i zabranie mu piłki przez drugiego. No comment. 
Nie umiemy wychodzić spod pressingu. W pierwszej połowie chyba tylko raz się udało. Robimy to za wolno i jeszcze gramy górne piłki co jest zbrodnią. Czekamy aż się wszyscy zbiegną kompletnie bez ruchu. 
Z przodu fajnie. W 11 byłoby 2:0 lub 2:1. Szkoda
Nawet Agnero nie wyglądał najgorzej Wink

Odpowiedz
@Kaczy
Jeszcze nie zażegnane. Ale jest blisko. Kluczem i jedyną szansą jest olanie czwartków i liczenie na to, że Jagiellonia z Rakowem grać tam będą do marca. Nie mają psychy żeby tak długo ciągnąć oba fronty.
I oczywiście nasze ogarnięcie się w grze, mimo oczywistych braków kadrowych. Sezon się jeszcze dla nas nie skończył.

Odpowiedz
Mistrza już nie ma. PP też pewnie nie będzie. LKE odjechała. Można być wkuriwonym jak Ja. Albo po prostu już robić szydere jak inni koledzy. Każdy inaczej przeżywa to co się stało.

Winny porażki trener późny Nawałka wpuścić Agnero na boisko przepiękny sabotaż. Jeden sprint w całym meczu. Młody się pokazał dziś asysta. Reszta dajmy spokój Milic był dobry w parze z Bartkiem a sam.. dramat. Zresztą szkoda szczepić ryja

Odpowiedz
(09-11-2025, 23:15)m94g napisał(a): Dziękuję Lechu za to, że mi zniszczyłeś psychikę, za to, że Twoje wyczyny odbijają się na mojej rodzinie bo ja zamiast zająć się rodzina to jeżdżę za tymi patałachami na jakieś wyjazdy, opuszczam dni w pracy pomimo braku urlopu więc i zarabiam mniej i jeszcze płacę za to żeby te kurwy oglądać. Koniec z tym na najbliższe miesiące.

Ale przecież nie robisz tego bo Lech jest MP. Prawda? Pomyśl że kiedyś były wyjazdy po wiochach w 2 lidze gdzie dostawaliśmy bęcki. Albo po powrocie do ekstraklasy. Spokoju a po tym tygodniu jakieś środki. Tylko nie alko bo jest depresyjny Wink 
Będzie dobrze

Odpowiedz
Mrozek, myślę, że po amputacji nóg grałby tak samo
Gumny, parę razy się fajnie pokazał, nic poza tym
Skrzypa - jest bo jest
Milic - dopasował poziom do reszty
Gurgul - mnóstwo strat
Lisman poza asystą nic nie pokazał
Ouma - średnio, pierwsza karta niesłuszna
Pedro - się rozgrywa, drugi mecz gdzie powinien zamknąć spotkanie i tego nie robi a potem jest katastrofa
Palma - dziękuję, że chciałeś tu grać, pewnie już nie chcesz
Kozubal - dużo niecelnych podań, w sumie nie wiem jaka jest jego pozycja, ni to w obronie, ni to w rozegraniu
Agnero - biegał, ba nawet kilka razy się zastawił ale nadal nie.

Odpowiedz
Niels umie w budowaniu młodych, w czwartek wędka Lismana, dziś w podstawa. Wejście Jakóbczyka przy 1-3 i 10 na 11 i gwizdach kibiców. Niesamowite decyzje.

Odpowiedz
Widzę że naszym to obojętne jaki wynik to podejście takie samo,zero sportowej złości.Przegraliśmy to przegraliśmy nic za 2 tygodnie kolejny mecz.Nikogo z jajami żeby opierdolić co niektórych w obronie,boiskowego chama.Mamy drużynę która nie pójdzie za sobą w ogień jeden za drugiego a szkoda

Odpowiedz
Dużo racji. Brakiem charakteru wykazuje się ta drużyna. Nie ma monolitu, jest raczej zbieranina. Masz rację. Przeważa obojętność jak się patrzy na naszych grajków. Dobrze ujęte: "przegraliśmy to przegraliśmy".

Odpowiedz
(09-11-2025, 23:25)MichalM napisał(a):

(09-11-2025, 22:55)Skorpion napisał(a): Pakuj się pajacu z Danii i wypierdalaj w trybie natychmiastowym. I zabieraj ze sobą te pizdy z boiska
Agnero co?! Ty kurwo

Panowie dość mocno przeginacie
Chyba musisz się zacząć miziać z Biedroniem i Kotulą pajacu. Agnero wypierdalaj cwelu bambo huju

Edit:

Dostałeś 80% na 2 miesiące, jeszcze jeden tego typu post i odpoczniesz sobie od forum na dłużej.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości